Liga Općine Centar na otvorenom poligonu ispred BBI centra

Naredni termin je rezervisan za dan na otvorenom. Družit ćemo se ispred BBI centra u nedjelju 18. septembra i u samom središtu grada igrati košarku

U nedjelju, 11. septembra, kako smo i najavili, nastavljena je minibasket liga projekta Općine Centar. Naš veliki projekat koji realizujemo u saradnji sa ovom općinom i UNDP ušao je u svoju posljednju fazu.

U sklopu utakmica koje će u narednom periodu biti organizovane naši učesnici imat će priliku pokazati sve ono što su naučili posljednjih mjeseci.

Kako je i zamišljeno, takmičenje ima svrhu zabave i učenja, a rezultati i poredak su u drugom planu.

Naredni termin je rezervisan za dan na otvorenom. Družit ćemo se ispred BBI centra u nedjelju 18. septembra i u samom središtu grada igrati košarku. Svi naši učesnici su pozvani da dođu i da zajedno promovišemo naš projekat i sport koji volimo.

Napominjemo da je u pitanju projekat koji traje puih 6.mjeseci koji finansira Evropska unija (EU), sufinansira Općina Centar a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u sklopu Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 – ReLOaD2.

Zahvaljujemo se našoj djeci i roditeljima na saradnji i konstantnom povjerenju.

Vidimo se ubrzo!

Vaš KK BBY

                            

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI