Košarkaši KK BBY na Porodičnom danu Općine Novo Sarajevo

Naš KK BBY ove godine se predstavio projektom Minibasket i Unobasket košarkaške radionice kojI organizujemo u saradnji sa općinom. Naši mališani su došli u velikom broju i svojom igrom plijenili pažnju

      

Uz puno dječije igre, smijeha i zabave održan je tradicionalni Porodični dan Općine Novo Sarajevo na Vilsonovom šetalištu.

Veliki broj građana imao je priliku učestvovati u zabavnim i edukativnim radionicama, kao i rekreacionim sadržajima posebno kreiranim za ovu priliku. Jedan od ciljeva ove manifestacije bio je upoznavanje sa organizacijama i udruženjima sa područja općine.

Naš KK BBY ove godine se predstavio projektom Minibasket i Unobasket košarkaške radionice kojI organizujemo u saradnji sa općinom. Naši mališani su došli u velikom broju i svojom igrom plijenili pažnju.

Dječaci i djevojčice, prolaznici na Vilsonovom šetalištu također su nam se pridružili i uživali u košarci. Bilo je dovoljno lopti za sve, a treneri su bili tu da svima koji žele omoguće po jedno „šutiranje“.

Družili smo se i plesali, organizovali takmičenje te su najbolji na kraju dobili medalje.

Pridružio nam se i načelnik Općine Novo Sarajevo, Nedžad Koldžo koji je se mališanima šutirao i zabavljao se, a zatim smo se zajedno fotografisali kako bi ovaj dan svima ostao u najljepšim uspomenama.

     

Zahvaljujemo se roditeljima koji su doveli djecu i proveli poslijepodne sa nama. Mi nastavljamo sa treninzima našeg projekta i košarkaškim radionicama sa najmlađima.

Za sve nove članove koji su izrazili želju da nam se pridruže nakon Porodičnog dana napominjemo da na trening mogu doći u nedjelju, 22. septembra u prostorije SD Novo Sarajevo u 16.30 do 19.00.

[widgetkit id=”54″ name=”vilsonovo”]

 

Vaš KK BBY

 

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI