„Košarka bez Granica“ 2019 – FAMILY DAY

Family Day, Subota  06.07. od  09.00. sati: Dođite na druženje, zabavu i osvojite

vrijednu nagradu „Zlatnom roditeljskom rukom“!

I ove godine Vaša i naša  „Košarka bez granica“ organizuje Family day.

Kroz ovogodišnji kamp prošli smo sve: intenzivne treninge, izlete u prirodu, igre i takmičenja, edukacijske radionice, druženja i zabavu.

Trudili smo se maksimalno iskoristiti vrijeme za pregršt dobrih i korisnih stvari, koje će prije svega ojačati sportski duh i trenažni proces.

Organizacijom smo otišli korak dalje, nudeći nove sadržaje i iskustva. Potrudili smo se povezati našu malu zajednicu u druženjima i zabavi u prirodi, daleko od kućnih ekrana, kompjutera i slično.

Ipak, ostalo je još nešto jako bitno – da svoje iskustvo podijelite sa roditeljima kako bi i oni osjetili dio naše atmosfere.

Zato, pozivamo roditelje na naš Family Day, druženje u okviru koga je i takmičenje za roditelje košarkaša i košarkašica učesnika kampa. 

Želimo da se dobro zabavite i osvojite vrijednu nagradu koju daruje Hotel Han. U pitanju je jedan vikend u hotelu za nekog od naših roditelja – pobjednika.

Takmičenje nije zahtjevno a učestvovati mogu oba roditelja zasebno se boreći za nagradu.

Pored nagradnog takmičenja „Zlatna ruka“, roditelji se mogu prijaviti i za revijalnu košarkašku utakmicu (utakmice) roditelja na našim poligonima. Timove ćemo odrediti prema broju zainteresovanih, a sudiće jedan od naših trenera.

 

Propozicije nagradnog takmičenja „Zlatna ruka“ ćemo naknadno objaviti.

 

Vidimo se u subotu 06.07. od 9:00h !

 

Vaš KK BBY

 

 

 

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI