Igre i takmičenja na kampu – Zlatna ruka i Potraga za blagom

Najbolji šuteri nagrađeni su dresom našeg ambasadora, promotora Ajdina Penave, kojem se ovom prilikom neizmjerno zahvaljujemo na podršci i divnom gestu prema djeci

           

Četvrti dan kampa „Košarka bez granica“ na Bjelašnici, pored edukativnih radionica obilježila su i takmičenja i igre, nešto što naši sportaši svakako najviše vole.

Dok su stariji marljivo trenirali, naše mlađe ekipe su bile „U potrazi za izgubljenim blagom“. Ova igra je bila i svojevrstan izlet u prirodu, s obzirom da su ekipe u okolini tražile tragove, odnosno slova B L A G O i sa njima stizali na odredište.

Svako slovo bilo je zagonetka za rješavanje. 

Najbrža u potrazi i najbolja u rješavanju zagonetki bila je ekipa „Zelenih“ koja je, na čelu sa trenerom Armanom Bjeloševićem osvojila prvo mjesto.

                          

Nakon potrage, održano je takmičenje „Zlatna ruka“ koje je kao i uvijek izazvalo najveću pažnju naših košarkaša. Najbolji šuteri nagrađeni su dresom našeg ambasadora, promotora Ajdina Penave, kojem se ovom prilikom neizmjerno zahvaljujemo na podršci i divnom gestu prema djeci.

Dres su osvojili Imran Jazvin iz grupe „Žutih“ i Ahmed Džubur iz ekipe „Zelenih“.

[widgetkit id=”50″ name=”IGRE KAMP”]

Najbolji šuter među trenerima bio je Adis Beganović, koji je također nagrađen dresom našeg Penave.

Uskoro se približavamo i finalnim danima kampa kada ćemo, kao i predhodne godine imati zanimljiva takmičenja kao i Family day.

 

Družimo se i dalje!

 

 

Vaš KK BBY

 

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI