Finalna manifestacija kampa „Košarka bez granica“ – Family day

Veliko oduševljenje izazvala je revijalna utakmica roditelja koji su se entuzijastično borili za plasman i pokazali odakle potiče sportski, pobjednički duh naših učesnika

Porodična atmosfera obilježila je zadnji dan našeg kampa na Bjelašnici. Roditelji, braća i sestre kampera pridružili su nam se u finalnim košarkaškim takmičenjima i pokazali svoju ljubav i afinitet prema ovom sportu.

Najprije su odigrane utakmice u basketu 3×3 za konačni plasman kampera, kao i finala u šutiranju slobodnih bacanja, a zatim dugo očekivano takmičenje roditelja u šutiranju.

Kao i prošle godine, veliki broj naših roditelja bio je zainteresovan za takmičenje „Zlatna ruka“. Najbolji šuter bio je Mirsad Šukić, koji je osvojio vikend za dvoje u Hotelu Han.

Veliko oduševljenje izazvala je revijalna utakmica roditelja koji su se entuzijastično borili za plasman i pokazali odakle potiče sportski, pobjednički duh naših učesnika.

Na kraju su uručene diplome svim učesnicima, kao i medalje i pehari za najbolje.

Za MVP košarkaša kampa proglašen je Stefan Stupar, a za MVP košarkašicu Martina Raca.

Naši učesnici su otplesali i ludi ljetni ples i uz zajedničko slikanje završena je ovogodišnja manifestacija.

Zahvaljujemo se roditeljima na ukazanom povjerenju, djeci koja su uprkos teškim vremenskim uslovima bili istrajni i marljivi i otišli korak dalje u sportu koji vole.

Zahvalu dugujemo i saradnicima i partnerima u projektu, kao i cjelokupnom  ljubaznom osoblju hotela Han na Bjelašnici, koji su se pobrinuli da našoj djeci ne nedostaje apsolutno ništa.

Mi se trudimo svakim novim projektom ići korak dalje u svim segmentima organizacije, edukacije i zabave, te se nadamo da smo u tome uspjeli i ovoga puta.

U nastavku pogledajte dio atmosfere kroz našu galeriju fotografija.

[widgetkit id=”51″ name=”KAMP FINAL 2019″]

 

Vaš KK BBY

 

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI