Završen košarkaški kamp „Košarka bez granica 2023“

Ovogodišnji kamp bio je najmasovniji do sada a naše kapacitete smo popunili još na samom početku prijava. Hvala svima koji su na bilo koji način dali doprinos našem uspjehu!

Svečanom ceremonijom na Vlašiću je jučer uspješno završen naš košarkaški kamp „Košarka bez granica 2023“ sa KK BBY i KK Ilidža.

Finalnim takmičenjima i druženjima naših učesnika zaokružili smo ovu uspješnu sezonu.

Ovogodišnji kamp bio je najmasovniji do sada a naše kapacitete smo popunili još na samom početku prijava. Hvala svima koji su na bilo koji način dali doprinos našem uspjehu!

Koristimo priliku da se zahvalimo svim roditeljima na ukazanom povjerenju i saradnji, djeci koja su bila najbolja i nadamo se da su oni zadovoljni jer sve što smo radili bilo je isključivo zbog njih i za njih.

Hvala svim gostima a posebno Josipu Pandži koji je otvorio naš kamp. Posebno hvala našim trenerima koji su se brinuli o djeci 24 sata na dan.

Zahvaljujemo se gospođi Ameli Lolić, sekretaru sportskog saveza Srednjebosanskog kantona koja se na ceremoniji zatvaranja obratila našim učesnicima.

Hvala osoblju i upravi Hotela Blanca koji nas je ove godine ugostio, kompaniji Coca- Cola HBC BiH koja je i ove godine bila uz nas, kompaniji Interlogistic d.o.o., kao i Fojnica Bus d.o.o. koji je kampere prevozio do našeg odredišta i nazad.

Protekle sedmice vrijedno smo radili i organizovali poseban trenažni proces, družili smo se u na novoj lokaciji i upoznali novu planinu, naš Vlašić. I ove godine smo organizovali  igre, takmičenja, izlete a takmičili smo se i na terenu i tako se borili za najbolje plasmane i rezultate.

Pehare za najmlađeg učesnika i učesnicu kampa osvojili su Ahmed Ferušić i Ajra Arifović. Dobitnici MVP nagrada radnih grupa  su :

QUEEN – Kadrić Ajna ,METALLICA – Škandro Arman, THE BEATLES – Mavrić Aiman, AC/DC –  Bravo Viktor, NIRVANA – Sarić Davud, RED HOT CHILI PEPPERS – Valjevac Zlatan, GUNS ‘N’ ROSES – Bjeloš Edan.

Laskavu titulu MVP košarkaš i MVP košarkašica kampa “Košarka bez granica 2023” dobili su Hamza Pašović i Uma Fetahović.

Hvala vam za još jednu uspješnu sezonu i vidimo se uskoro!

Vaši KK Ilidža i KK BBY

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI