Završen četvrti, ujedno i posljednji krug „SHOW YOUR SKILLS“ nagradne igre

Zahvaljujemo se svima, prvenstveno našoj dragoj djeci koja su uprkos teškim uslovima i ograničenom prostoru ustrajala u svojim aktivnostima i pravila klipove za slanje. Hvala roditeljima koji su ih podržali i nama slali materijal za objavu.

I u četvrtom krugu naše nagradne igre „SHOW YOUR SKILLS“ nagradili smo najbolje, prema vašem izboru! Ovaj put ste imali više vremena za preglede i lajkanje videa svojih favorita!

 

Trud, kreativnost i zalaganje u ovom krugu sreću su donijeli sljedećim članovima:

 

Pobjednici trećeg kruga u kategoriji škola košarke su:

I mjesto: ARTIS VLAHEN (OŠ Hrasno – BBY) – 750?

II mjesto: HANA VRABAC (Druga OŠ – ILIDŽA ) – 658?

III mjesto: ALINA HODŽIĆ (Treća OŠ – ILIDŽA) – 539?

 

Pobjednici trećeg kruga u kategoriji selekcija su:

I mjesto: ARIAN VLAHEN (Kadeti – ILIDŽA) – 475?

II mjesto: RAŠID INAS BEJTOVIĆ (Pioniri – ILIDŽA) – 415?

III mjesto: TARIK BOJČIĆ (Pioniri – BBY) – 397?

 

Pravila su ostala nepromijenjena, dakle, rezultate smo dobili zbrajanjem lajkova sa FB stranica KK ILIDŽA i BC BBY, i to u petak, 08.05.2020. u 20.00 sati.

Nagrade za prva mjesta su naddresovi sa željenim brojem i imenom, za druga polo majice, a za treća mjesta ruksaci za patike.

 

Najaktivniji članovi ovog puta bili su mladi košarkaši i košarkašice iz grupe škole košarke BBY – OŠ Mula Mustafa Bašeskija iz Logavine, koji su u četvrtom krugu zajedno poslali ukupno 11 videa! Kao što znate, oni su osvojili odlazak u kino sa svojim trenerom Adisom Beganovićem!

 

Čestitamo osvajačima nagrada, kao i svim ostalim učesnicima naše nagradne igre, jer svima njima je ostalo još jedno učešće, a to je izvlačenje glavnih nagrada! Uskoro ćemo objaviti više detalja o tome…

 

Bitno je da naglasimo, u izvlačenju za glavne nagrade, vaše ime će se pojaviti onoliko puta, koliko ste učestvovali u nagradnoj igri, tj. u koliko krugova nagradne igre ste učestvovali sa svojim videom.

 

Glavne nagrade su:

– Prva nagrada – Košarkaški kamp „Košarka bez granica 2020“ – Bjelašnica
– Druga agrada – Takmičarski dresovi KK Ilidža ili KK BBY (dupla garnitura)
– Treća nagrada – Šuškavac KK Ilidža ili KK BBY

 

Izvlačenje pobjednika za glavne nagrade, ujedno će označiti i završetak naše nagradne igre.

 

Zahvaljujemo se svima, prvenstveno našoj dragoj djeci koja su uprkos teškim uslovima i ograničenom prostoru ustrajala u svojim aktivnostima i pravili klipove za slanje. Hvala roditeljima koji su ih podržali i nama slali materijal za objavu.

 

Hvala što su bili sa nama u teškim uslovima kada je osnova našeg rada – fizička aktivnost izgledala kao nemoguća misija. Zajedno smo dokazali da se uz trud sve može. Nagrade su bile poticaj ali svakako ne osnovni motiv rada, jer vi znate da su zdravlje i aktivnost uvijek bili naša prva misija.

 

Nadamo se da se uskoro vidimo, da nastavimo tamo gdje smo stali!

 

A sada predstavljamo video klipove pobjednika četvrtog kruga…

 

ČESTITAMO POBJEDNICIMA!


Vaš KK ILIDŽA i KK BBY

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI