Velika podrška za KK BBY u 2022.godini

Zahvaljujemo se u ime velikog broja naše djece, njihovih roditelja, naših zaposlenika. Hvala što su prepoznali nas kao ozbiljne partnere, hvala na pomoći našoj djeci, djeci Sarajeva i  BiH da imaju bolje uslove za rad

   

Razvojem našeg kluba kroz godine raslo je i povjerenje u naš rad, u naše metode, pristupe i načela. Naša ozbiljnost i posvećenost jednaki su kao na početku a zadovoljstvo nam je reći da je takvo nešto prihvaćeno i prepoznato.

Tome u prilog ide činjenica o svakodnevnim novim članovima, simpatizerima, saradnicima i sponzorima. Naporan i transparentan rad, višegodišnji trud i ulaganje i kada je bilo najteže vratili su nam se kroz uspjehe naše djece. U osnovi, to i jesu bili naši ciljevi i težnje. Ukoliko radite ozbiljno, imate orginalne, inovativne programe i projekte i radite u skladu sa zakonskim uputama, podrška neće izostati sigurno. 

Mnogo toga, naravno ne bi bilo moguće ostvariti bez podrške brojnih organizacija i instutucija, kao i kompanija koje su pomogle da se naše zamisli i težnje ostvare.

Osjećamo potrebu da naglasimo sve one koji su podržali aktivnosti naše djece kroz razne projekte u aktuelnoj 2022.godini.

KK BBY

  1. MINISTARSTVO KULTURE I SPORTA 
  2. GRAD SARAJEVO
  3. OPĆINA STARI GRAD
  4. OPĆINA CENTAR
  5. EU I UNDP
  6. COCA COLA
  7. KJP CENTAR SKENDERIJA
  8. ZOI 84
  9. AGENCIJA ZA BANKARSTVO FEDERACIJE BIH

Zahvaljujemo se u ime velikog broja naše djece, njihovih roditelja, naših zaposlenika. Hvala što su prepoznali nas kao ozbiljne partnere, hvala na pomoći našoj djeci, djeci Sarajeva i  BiH da imaju bolje uslove za rad.

Mi obećavamo  namjenski i transparentan utrošak sredstava, stručni rad po savremenim metodama i principima, kao  i empatiju prema onima kojima je potrebna, a uz sve to naravno i košarkaška dostignuća na najvišem nivou.

HVALA!

Vaš KK BBY

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI