Uskoro košarkaški kamp „KOŠARKA BEZ GRANICA 2021“ na Bjelašnici !

U skladu sa okolnostima same pandemije, prošle godine je dio našeg tima bila i doktorica Hitne pomoći, kako bismo pratili zdravstveno stanje svakog našeg učesnika. Činjenica da smo imali najuspješniji kamp do tada dovoljno govori o ozbiljnosti našeg pristupa organizaciji ovog projekta.

 

KK BBY i KK Ilidža će i ovog proljeća raditi na organizaciji svojih ljetnih aktivnosti za članove. Iako je pandemija u potpunosti promijenila život i obaveze naše djece, mi smo posljednju godinu intenzivno radili i trudili se održati kontinuitet u treninzima.

Tako smo prošlog ljeta u izuzetno teškim uslovima organizovali i naš ljetni kamp i pružili djeci nezaboravne trenutke trenažnog procesa i druženja na planini, gdje smo svi na trenutak zaboravili na dešavanja oko nas.

I ovoga ljeta naravno planiramo našu “Košarku bez granica 2021” na Bjelašnici!

Bjelašnica je mjesto gdje se družimo, učimo, usavršavamo, sklapamo nova prijateljstva, boravimo u prirodi i učimo od najboljih trenera i košarkaša! Naše ljeto na planini na neki način zaokružuje uspješnu sezonu i sumira rezultate rada svih nas.

Kroz više godina organizacije naših kampova podržale su nas brojne instutucije i poznata imena košarke, kao i sam Košarkaški savez BiH.

Bjelašnica znači: boravak na svježem zraku, intenzivan dnevni trenažni proces, edukativne radionice i izlete u prirodi, druženja i upoznavanje i rad sa poznatim košarkašima, zdravu ishranu i boravak u jednom od najboljih hotela u državi “Hotelu Han” gdje nas uvijek dočeka najljubaznije osoblje i smještaj.

Organizovali smo i nagradne igre i takmičarska druženja sa našim roditeljima pod nazivom “Family day”, te u saradnji sa stalnim partnerima edukativne aktivnosti za najmlađe i izlet na vrh Bjelašnice.

U skladu sa okolnostima same pandemije, prošle godine je dio našeg tima bila i doktorica Hitne pomoći, kako bismo pratili zdravstveno stanje svakog našeg učesnika. Činjenica da smo imali najuspješniji kamp do tada dovoljno govori o ozbiljnosti našeg pristupa organizaciji ovog projekta.

I ove godine ćemo poseban akcenat staviti na bezbjedonosne i okolnosti koje se tiču zdravlja naših učesnika. Naglasak je i dalje na posebno prilagođenom trenažnom procesu i napretku koji se ostvaruje na kampu. Naše djevojčice i dječaci koji su bili sa nama prethodnih godina znaju koliko košarkaški kamp pomaže u njihovom razvoju.

Naš foto i video tim proteklih je godina pratio svaki korak naših kampera, te smo u prilici kroz sav napravljeni materijal pružiti kompletnu prezentaciju kampa kako bismo riječi potkrijepili dokazima.

Pogledajte našu atmosferu, rad i organizaciju – jer uskoro najavljujemo košarkaški kamp “KOŠARKA BEZ GRANICA 2021”!

[widgetkit id=”105″ name=”1kamp2020″]

[widgetkit id=”106″ name=”goethe2020″]

[widgetkit id=”51″ name=”KAMP FINAL 2019″]

Uskoro smo zajedno na Bjelašnici!

Za više informacija – pratite objave!

Vaš KK BBY i KK Ilidža

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI