Dobar rezultat i u teškim uslovima – Minibasket selekcije KK Ilidža i KK BBY

Ponosni smo na činjenicu da u doba ovakve epidemiološke situacije nastupamo sa dvije minibasket selekcije, a sve zbog toga da bi djeca imala više prostora za igru i rad

U okviru redovnog kola kantonalne minibasket lige, u nedjelju, 25. aprila u KSC Ilidža je odigrana utakmica između selekcija naša dva tima: KK Ilidža i KK BBY.

Odlična igra sa puno atraktivnih poteza naše talentovane djece krasila je ovaj susret. Kroz mjesece pandemije i mnoštvo poteškoća u radu sa kojima su se naši klubovi susretali, i sa kojima se i dalje susrećemo, naši momci, kao i svi ostali članovi bili su istrajni u svom radu i redovno dolazili na treninge.

To je i osnovni razlog naše borbe i stalnih nastojanja da omogućimo rad i treninge u svim uslovima – zbog dobrobiti i zdravlja djece. Kada, kao rezultat imamo ovakav jedan susret onda znamo da smo u našim ciljevima zajednički uspjeli.

 

Ponosni smo na činjenicu da u doba ovakve epidemiološke situacije nastupamo sa dvije minibasket selekcije, a sve zbog toga da bi djeca imala više prostora za igru i rad.

Zahvaljujući KSC Ilidža sve naše utakmice se odigravaju u idealnim uslovima bitnim za razvoj naših mladih košarkaša. Čestitamo našim trenerima Armanu Bjeloševiću i Sanjinu Brigi na uspješnom radu i kontinuiranoj brizi za djecu.

Nadamo se da će ovo biti dobar podstrek za budući rad naših košarkaša koji će u budućnosti nastupati zajedno u starijim selekcijama.

KK BBY

[widgetkit id=”129″ name=”xxx”]

KK ILIDŽA

[widgetkit id=”130″ name=”yyy”]

Vaš KK BBY

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI