Svečano otvoren košarkaški kamp „KOŠARKA BEZ GRANICA 2021“

Hvala promotorima koji daju primjer u ponašanju, igri i karijeri i koji u praksi provode ono za šta se zalažemo na našim treninzima. Hvala i našim košarkašicama i košarkašima koji slijede taj primjer sa nama

Uz rekordan broj košarkaša učesnika, gostiju i promotora danas je svečano otvoren košarkaški kamp „KOŠARKA BEZ GRANICA 2021“ u organizaciji KK Ilidža, KK BBY i KK Rolling.

U takmičenju u šutiranju za tri poena između naših poznatih košarkaša, promotora Amara Gegića, Njegoša Sikiraša, Sanija Čampare i Adnana Arslanagića najbolji je bio naš Amar kome je,na osnovu toga pripala čast da svečano proglasi otvorenim naš ovogodišnji kamp.

Prisutnim košarkašima i gostima se obratio i Josip Pandža, naš zlatni trener koji je poželio našim kamperima sreću i da uživaju u sportu koji svi volimo. Kao što su naši promotori istakli bitno je zavoljeti košarku kao igru i u njoj uživati, a onda sve ostalo. To je ideja koje se mi, i naši mali i veliki košarkaši držimo i uz nju rastemo.

Hvala promotorima koji daju primjer u ponašanju, igri i karijeri i koji u praksi provode ono za šta se zalažemo na našim treninzima. Hvala i našim košarkašicama i košarkašima koji slijede taj primjer sa nama.

[widgetkit id=”139″ name=”kamp otvaranje 2021″]

Također se zahvaljujemo i gostima koji su svojim prisustvom uveličali naše svečano otvaranje: Ameru Čolanu, Alemu Logi, Mensudu Handžiću, Igoru Barošu, Feliksu Mušoviću, Nesibu i Đani Muratović, Hajrudinu Proliću.

Osim njih, danas su nam se na Bjelašnici pridružili i ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo, Samir Avdić i Omer Osmanović, također kantonalni ministar za boračka pitanja. Oni su našim košarkašima govorili o svojim sportskim karijerama te davali savjete i uputili riječi podrške za budućnost.

Nama i našim učesnicima slijedi zabavna ali radna sedmica, jer nas čeka mnogo aktivnosti na našoj Bjelašnici.

Vaši KK Ilidža, KK BBY i KK Rolling

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI