Sa KK BBY i KK Ilidža u Intersport!

“Intersport BH” trgovina na veliko i malo d.o.o. Sarajevo novi je saradnik košarkaških klubova Ilidža i BBY. Naime, naši klubovi su potpisali ugovor sa ovom sportskom kompanijom te će od sada naši članovi imati nove pogodnosti kada je u pitanju kupovina sportske opreme.

Iako svi znamo o kakvoj je kompaniji riječ, evo par podataka o njima. Intersport BH internacionalna je organizacija u čijem sistemu posluje 58 zemalja sa više od 6200 prodavnica.

„Aktiviramo kupca u namjeri da se bavi sportom“, krilatica je koju smo i mi prepoznali i tako pronašli zajedničko područje djelovanja, s obzirom da je i naš primarni cilj aktivirati djecu da se bave sportom a ujedno im i usaditi ljubav prema košarci.

Potpisanim ugovorom našim članovima ćemo osigurati 20% popusta na maloprodajne cijene prilikom kupovine odjeće, obuće i sportske opreme. Pravo na ovaj popust naši članovi će moći ostvariti u svim trgovinama Intersporta u BiH, osim u webshopu. Popust se odobrava na artikle po redovnim cijenama (nesnižene artikle). Popust se ne odnosi na el- bicikle, el. Romobile, knjige, sportski prehranu i dodatke prehrani.

KK ILIDŽA i KK BBY će dobiti svoj bar kod, koji ćemo roditeljima i djeci poslati na Viber grupe i na osnovu kojeg će im se odobravati popust prilikom kupovine.

Zahvaljujemo se kompaniji Intersport BH te se nadamo da ćemo zajedničkim snagama uticati na razvoj zdravog života i bavljenje sportom u našoj zemlji.

Vaši KK BBY i KK Ilidža

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI