Oktal Pharma d.o.o. novi partner KK BBY i KK Ilidža

Članovi naša dva košarkaška kluba, stotine malih i velikih košarkaša sa područja Sarajeva i ove sezone imaju odličnu podršku i uslove za rad. Aktivnosti naših košarkašica i košarkaša podržat će i Oktal Pharma d.o.o. Sarajevo, kompanija koja je novi partner KK Ilidža i KK BBY.

Još jedna društveno odgovorna kompanija koja pruža podršku našim budućim naraštajima, našoj djeci u bavljenju onim što najviše vole. Zajedno ćemo podsticati zdravo odrastanje i aktivnosti koje djeci znače.

Oktal Pharma je regionalna farmaceutska kompanija koja već 30 godina zastupa etablirane svjetske farmaceutske proizvođače na području Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Mađarske te tako omogućava dostupnost vrhunskih farmaceutskih proizvoda.

Od utemeljenja u BiH, prije više od 20 godina, Oktal Pharma d.o.o. Sarajevo prerasla je u respektabilnog poslovnog partnera u području apotekarskog poslovanja, veleprodaje farmaceutskih proizvoda i proizvoda za očuvanje zdravlja. Oktal Pharma d.o.o. Sarajevo opskrbljuje apoteke, bolnice i druge zdravstvene ustanove širokim asortimanom lijekova i ostalih medicinskih proizvoda najboljih evropskih i svjetskih proizvođača lijekova i dodataka ishrani.

Sigurni smo da će našim članovima i njihovim roditeljima ova saradnja značiti mnogo.

Zahvaljujemo se ovoj kompaniji i nadamo se uspješnoj i dugoj saradnji.

Više o njima putem linka:

http://www.oktal-pharma.ba/

https://www.facebook.com/Doppelherz.ba

 

Vaši KK BBY i KK Ilidža

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI