Naše Kadetkinje okićene srebrom

Zahvaljujemo se našoj koordinatorici ženskih selekcija KK Ilidža i KK BBY, našoj Merhunisi Omerović kao i treneru Emiru Uzunoviću koji su radili sa djevojčicama

Današnji dan je, osim za Mlađe Kadete bio uspješan za još jednu našu selekciju. Naše djevojčice, koje s pravom zovemo princeze i kraljice osvojile su veliko drugo mjesto na finalnom turniru Košarkaškog saveza Kantona Sarajevo.

Kada smo prije nekoliko godina počeli sa radom klubova velika želja i cilj bili su aktiviranje zapostavljene ženske košarke u našem Kantonu ali i državi. Radili smo na tome zajedno, trudili se motivirati naše djevojčice na bavljenje ovim sportom. Današnji dan dokaz je da smo u tome, svi zajedno uspjeli!

Zahvaljujući našim trenerima koji su entuzijastično i sa velikom predanošću radili svakodnevno, naše košarkašice, članice KK BBY i KK Ilidža danas su dobile svoje medalje.

Zahvaljujemo se našoj koordinatorici ženskih selekcija KK Ilidža i KK BBY, našoj Merhunisi Omerović kao i treneru Emiru Uzunoviću koji su radili sa djevojčicama.

Ovo je samo jedan ispunjen cilj i dokaz da se uz rad i trud sve može postići.

Čestitamo i našim košarkašicama.

[widgetkit id=”135″ name=”kadetkinje srebro”]

Vaš KK BBY i KK Ilidža

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI