Košarkaška povorka koja vraća radost ulicama Starog Grada

Nadamo se da će naš ovogodišnji Festival košarke biti održan i da će označiti povratak dječije radosti i bezbrižnosti, kao i cjelokupnog slavlja na ulicama grada.

Košarkaška povorka kroz centar Sarajeva koja obilježi svako naše proljeće u Općini Stari Grad trebala bi biti održana i ove godine, ukoliko nam stanje i trenutne mjere to dozvole. Riječ je, naravno o Festivalu košarke koju KK BBY već tri godine realizuje u saradnji sa ovom općinom.

 

Na sastanku koji je upriličen kod načelnika Ibrahima Hadžibajrića, a kojem su prisustvovali direktor Admir Sakoč, član uprave kluba, akademik Mirko Pejanović i Adnan Arslanagić, košarkaški reprezentativac BiH i ambasador kluba bilo je govora o ovogodišnjem festivalu i aktivnostima KK BBY nakon prinudne proljetne pauze.

 

Podrška načelnika i općine neće izostati a mi ćemo uraditi sve kako bismo djeci ljeto koje je pred nama učinili što aktivnijim i zabavnijim.

 

Ozbiljnim radom i iskrenom posvećenošću može se napraviti mnogo – zdravo i sigurno okruženje za djecu u kojem će uživati u čarima sporta i druženja. Mi nastavljamo naše aktivnosti i uz mnogo rada nastojimo se vratiti na put kojim smo išli te osigurati djeci uslove u kojima se neće osjetiti nedostaci uzrokovani novonastalom situacijom.

 

            

 

Nadamo se da će naš ovogodišnji Festival košarke biti održan i da će označiti povratak dječije radosti i bezbrižnosti, kao i cjelokupnog slavlja na ulicama grada.

 

Zahvaljujemo se načelniku Hadžibajriću na izuzetnoj saradnji kao i saradnicima u Općini Stari Grad bez kojih ne bi bila moguća kompletna realizacija svih naših projekata koje je podržala ova općina.

 

Naša vesela povorka je spremna, budite dio naše dobre atmosfere u gradu.

 

Vaš KK BBY

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI