Kompanija „nLogic Advisory“ podržala novi „MINI BASKET FEST 2024“ u organizaciji KK Ilidža i KK BBY

Nakon uspjeha prošlogodišnjeg turnira i odličnih susreta sa našim sportskim prijateljima iz velikih klubova regiona i Evrope, ove godine najavljujemo još veću organizaciju i događaje

U organizaciji KK Ilidža i KK BBY uskoro će biti održan 4. Međunarodni „MINI BASKET FEST“ 2023. Nakon uspjeha prošlogodišnjeg turnira i odličnih susreta sa našim sportskim prijateljima iz velikih klubova regiona i Evrope, ove godine najavljujemo još veću organizaciju i događaje.

Turnir je namjenjen košarkašima uzrasta 2012. godište i mlađi.

Podršku našem turniru već je pružila kompanija nLogic Advisory koja okuplja stručnjake iz raznih oblasti poput inžinjera, pravnika, ekonomista i ostalih tehničkih, prirodnih i društvenih nauka, a s ciljem pružanja stručnih i savjetodavnih usluga u oblastima energetike, energijske efikasnosti, obnovljivih izvora energije, zaštite okoliša, klimatskih promjena, upravljanja otpadom, cirkularne ekonomije, odnosno generalno ESG principa i načela održivog razvoja.

Kao takvi upošljavaju preko 30 stalno uposlenih u BiH, a mreža se širi i na zemlje Zapadnog Balkana i EU, koju nLogic Advisory bazira na zajedničkim interesima, povezivanju, razmjeni znanja i iskustava, te doprinosu zaštiti okoliša i društveno odgovornog poslovanja.

Zahvaljujemo se ovoj kompaniji na podršci našim perspektivnim košarkašima.

Organizacija ovakvog turnira zahtijeva veliki angažman naših klubova i dosta vremena i smatramo da je od velikog značaja za naše mlade igrače, da odigraju ovakav turnir i da odmjere snage sa svojim vršnjacima iz Evrope i regije.

Zbog toga, ukoliko imate interes i/ili želite, da se angažirate za naše mlade sportiste, da Vaša kompanija ili kompanija nekoga od Vaših poznanika, da podršku našoj organizaciji ovog turnira, možete nam se javiti na naše kontakt telefone.

Unaprijed se zahvaljujemo i radujemo novim susretima i saradnji.

Vaši KK Ilidža i KK BBY

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI