Košarkašice i košarkaši Općine Centar u novoj sportskoj opremi KK BBY

Zvuk lopti i dječije graje preovladavao je dok su naši treneri vrijedno radili na organizaciji fotografisanja planiranog u sklopu ovosedmičnog termina

Na sportskom terenu KSC Skenderije u nedjelju, 5. juna okupili smo sve mališane projekta Općine Centar, naše osnovce od 1. do 5 razreda, učesnike ovog velikog projekta. Zvuk lopti i dječije graje preovladavao je dok su naši treneri vrijedno radili na organizaciji fotografisanja planiranog u sklopu ovosedmičnog termina.

Pozirali smo u novoj sportskoj opremi, koju smo u sklopu realizacije projekta podijelili našim košarkašicama i košarkašima

Tako će individualne i grupne fotografije naše djece projekta krasiti narednih dana naše stranice. Bit će to ujedno i vrijedna uspomena na zajedničke provedene sportske trenutke i za mnoge, prve košarkaške korake.

Fotografisali smo se i na platou Skenderije, pored nedavno postavljenog spomenika košarkaškom velikanu Mirzi Delibašiću. Sigurni smo da će o liku i djelu ovog košarkaša naši mali članovi tek slušati.

Hvala prije svega našoj djeci koja su bila strpljiva i koja su vjerno ispoštovala naš protokol. Hvala i dragim roditeljima.

Projekat koji finansira Evropska unija (EU),sufinansira Općina Centar a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u sklopu Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 – ReLOaD2 nastavljamo utakmicama lige a naredni termin je već iduće nedjelje.

 

Vaš KK BBY

 

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI