Enes Numanović od nove sezone član tima KK Ilidža i KK BBY

Kao Director Of Player Development Skills doprinijeti će upravo razvoju naših talenata i tako cijelom projektu KK Ilidža i KK BBY i našoj djeci, našim trenerima koji će imati priliku da se educiraju, dati sigurno jednu sasvim novu dimenziju

Nakon još jedne uspješne sezone, KK Ilidža i KK BBY idu korak dalje. Kao i svake godine, pomjeramo vlastite granice i trudimo se ići stepenicu više u kvaliteti i uslovima koje pružamo našoj djeci.

Naša filozofija i dalje ostaje ista: rezultat u funkciji razvoja igrača i nikako drugačije. Naši treneri to svakodnevno dokazuju, pokazuju i rade u skladu sa tim principima. Upravo ta ekipa, od kojih su većina sa nama od samih početaka, najvažnija je karika našeg razvoja. Pored stručnih kvaliteta, ono što je nama bitno jesu ljudske i karakterne osobine naših trenera.

U skladu s tim, naš koncept rasta i razvoja dobija jednu novu dimenziju dolaskom jednog trenera ovih referenci koji se sjajno uklapa u naš koncept i spomenutu filozofiju rada.

Enes Numanović novi je član našeg stručnog kadra. Prvak Evrope, višestruki prvak BiH u svim omladinskim  kategorijama. Njegov rad stoji iza mnogih košarkaških imena kao što su: Osman Džedi, Nihad Đedović, Kenan Kamenjaš, Džanan Musa..

Našim igračima potreban je upravo trener ovih kvaliteta koji će im pomoći da postanu ono što trebaju postati.

Kao Director Of Player Development Skills doprinijeti će upravo razvoju naših talenata i tako cijelom projektu KK Ilidža i KK BBY i našoj djeci, našim trenerima koji će imati priliku da se educiraju, dati sigurno jednu sasvim novu dimenziju.

Numanoviću želimo dobrodošlicu u naš tim a mi sa pojačanom ekipom idemo u nove izazove.

 

Vaši KK Ilidža i KK BBY

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI