Zlatne medalje za KK BBY na BASKET KUP-u u Istočnom Sarajevu

Osim dobrih rezultata, koji su svakako rezultat dugotrajnog rada, naša djeca pokazala su i ponašanje koje dolikuje pravim sportistima, na čemu smo zahvalni i ponosni jer je za nas naravno to ono što je suštinski važno.

 

    

 

Proteklog vikenda održan je BASKET KUP 2020 u Istočnom Sarajevu gdje su između ostalih nastupili i naši mladi košarkaši. Bila je to još jedna prilika za druženje, nova poznanstva i takmičarsko raspoloženje za našu djecu.

 

Naši dječaci iz selekcije Mlađih Kadeta KK BBY osvojilo su prvo mjesto u svojoj kategoriji i tako donijeli prve zlatne medalje našem mladom klubu!

 

Osim dobrih rezultata, koji su svakako rezultat dugotrajnog rada naša djeca pokazala su i ponašanje koje dolikuje pravim sportistima, na čemu smo zahvalni i ponosni jer je za nas naravno to ono što je suštinski važno.

 

Ovom priliku želimo iskazati našu zahvalnost domaćinima turnira, posebno treneru OKK Igman Istočna Ilidža Zoranu Šehovcu, Bobanu Stanojeviću predsjedniku KK Partizan RS i Nenadu Vukoviću, gradonačelniku Istočnog Sarajeva.

Čestitamo našim košarkašima kao i trenerima Sanjinu Brigi i Semiru Smajloviću koji su u KK BBY donijeli ovu važnu pobjedu. Sigurni smo da je ovo samo početak dobrih rezultata našeg zajedničkog truda i rada, te da će titula biti još mnogo.

 

     

 

Mi nastavljamo dalje u novoj sezoni te očekujemo još druženja i novih pobjeda!

 

Vaš KK BBY

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI