Zajedno u izazovima još jedne košarkaške sezone – Upisi počinju!

Ove sedmice smo kroz našu komunikaciju sa roditeljima objavili ankete u vezi sa početkom nove sezone, te molimo sve naše roditelje da ih obavezno pročitaju i odgovore na postavljeno pitanje.

Nova školska 2020/2021 godina za našu djecu i sve nas koji za njih brinemo bit će specifična i puna izazova. Svake jeseni trudimo se ići korak naprijed, pružiti više i bolje. Bez obzira na specifične okolnosti u kojima se nalazimo pred ovaj septembar, naš rad i nastojanja se neće promijeniti.

I ove sezone su tu naši stari ali i novi punktovi škole košarke! Veliki je broj upita u vezi sa početkom našeg rada u školama, kao i upisom novih članova. Sretni smo da, bez obzira na situaciju volja i želja ne posustaju i što naši članovi jedva čekaju treninge.

To je za nas rezultat zalaganja, želje i dokaz kvalitetnog rada. Naš fokus su djeca, njihovo zadovoljstvo, odgoj i briga za svakog od njih zasebno kao i njihove želje i potrebe i naravno sama socijalizacija.

Znamo da nas čeka neizvjesna jesen i zima. Izvjesno je jedino da će naši mališani sjediti za računarima, tabletima i sl., ovoga puta ne samo zato što tako žele nego i zbog online nastave koja će to od njih zahtjevati.

Za nas je nezamislivo da dijete provede školsku godinu bez fizičkih aktivnosti i tjelesnog odgoja. Trudit ćemo se i zalagati da tako ne bude! Uradit ćemo sve da, u skladu sa odlukama ministarstava i drugih institucija održimo naš trenažni proces.

Ove sedmice smo kroz našu komunikaciju sa roditeljima objavili ankete u vezi sa početkom nove sezone, te molimo sve naše roditelje da ih obavezno pročitaju i odgovore na postavljeno pitanje.

Znamo da je na roditeljima posebno teška odluka, ali u periodu koji je iza nas mi smo radili u specifičnim okolnostima uspješno i bez bilo kakvih posljedica čuvajući prije svega zdravlje djece.

Tako i ulazimo u sezonu pred nama, poštujući sve mjere i prilagođavajući trenažni proces mogućnostima i okolnostima rada.

Naši sportisti znaju da su kretanje, trening, aktivnost njihova pokretačka snaga. Zdravo dijete jeste dijete u pokretu, to je njegova priroda i osnova, koja gradi imunitet za sve što ga okružuje.

Borimo se zajedno za zdravlje i kretanje!

 

Upisi počinju, sa našim punktovima smo u cijelom gradu!

Sve informcije možete dobiti na broj telefona: 062 04 05 05

Pridružite se BBY ekipi! Čekamo vas!

 

Vaš KK BBY

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI