U subotu 27. novembra finalni dan Mini i Uno radionica

 Naši košarkaši i košarkašice narednu subotu igraju finalne utakmice. To će ujedno biti i posljednji dan i zvanični kraj našeg projekta

Iza nas je još jedan vikend radionica Novo Sarajevo, posljednji vikend treninga u ovoj sezoni. Ove subote prema programu projekta, termin je bio rezervisan za naše nove učesnike, odnosne djevojčice i dječake koji su se na našim radionicama po prvi put susreli sa ovim sportom.

 

Naši košarkaši i košarkašice narednu subotu igraju finalne utakmice. To će ujedno biti i posljednji dan i zvanični krajnašeg projekta.

 

Naučili smo osnove sportskog načina života i košarke, te upoznali nove drugare. Nadamo se da će to nekome od naših učesnika biti motiv za buduće bavljenje sportom.

 

Općina Novo Sarajevo omogućila je svojim školarcima da slobodno vrijeme vikendom provode u sportskoj dvorani u druženju i igri, umjesto kod kuće.

 

[widgetkit id=”152″ name=”novo sarajevo 20112021″]

Minibasket i Unobasket košarkaške radionice i takmičenja 2021. završavamo u subotu, 27.11.2021. Toga dana je planirana ceremonija dodjele diploma i medalja za naše učesnike uz zajedničko druženje i zabavu.

 

Zbog toga pozivamo sve učesnike da budu dio našeg košarkaškog dana u SD „Goran Čengić“.

 

Vidimo se naredne subote!

 

Vaš KK BBY

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI