SRETNO BEGA!

Tokom svih godina rada i djelovanja kroz naš tim su prošli i sa nama rasli mnogi treneri, igrači, košarkašice, košarkaši. Mnogi od njih sa nama su bili od prvog dana djelovanja, naših prvih košarkaških treninga.

Trener Adis Beganović jedan je od njih, sa nama tu od, sada davne 2016.godine pa do danas, punih 8. godina.

Sa nama je radio i gradio svoj put od nule. Iza njega je ogroman broj škola košarke, takmičarskih selekcija, što je rezultiralo svime onime što imamo sada u oba projekta KK Ilidža i KK BBY. Impozantan broj škola košarke na području cijelog Kantona Sarajevo, dvanaest takmičarskih selekcija, mladi reprezentativci Bosne i Hercegovine, rezultati koji su prepoznatljivi u evropskim okvirima.

Zahvaljujemo mu se u ime stotina mladih ljudi, košarkaša i košarkašica sa kojima je godinama radio, kojima je bio podrška. Hvala u ime roditelja, s obzirom da je uzeo učešće u odgojnom procesu njihove djece, koja su rasla sa njim, hvala i u ime nas trenera, Adisovih kolega.

Želimo mu sve najbolje u novoj sredini, ponosni smo na njega i sigurni smo da će kao i ostali naši treneri koji su tu bili sa nama od početka, kao što su Armin Begić, Arman Bjelosevic, Sanjin Briga koji su sigurno izgradili već svoju reputaciju na nekom drugom mjestu,  i naš Adis napraviti i izgraditi uspješnu daljnju karijeru i život, sada trenutno na drugom mjestu.

Naravno, mi smo kao i do sada uvijek tu za našeg Begu, ko zna kako i u kakvim opcijama.

Hvala ti Bega na svemu,

Tvoji  KK Ilidža i KK BBY

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI