Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići – Mjesto novih susreta naših košarkaša KK BBY i KK ILIDŽA

Naši roditelji i članovi će imati najbolje moguće uslove za boravak u centru, a i naše neke buduće grupne aktivnosti ćemo također organizirati u ovom preljepom ambijentu.

Sa zadovoljstvom obavještavamo naše članove KK BBY i KK Ilidža i njihove roditelje da smo zahvaljujući našem novom poslovnom saradniku u prilici ponuditi znatno povoljniji boravak naših članova i njihovih roditelja u jednom preljepom ambijentu.

Svoje ugostiteljsko-turističke kapacitete na raspolaganje će nam staviti poznati Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići iz Olova.

Zahvaljujući tome, naši roditelji i članovi će imati najbolje moguće uslove za boravak u centru, a i naše neke buduće grupne aktivnosti ćemo također organizirati u ovom preljepom ambijentu.

Ova prirodna oaza pored luksuznog hotela i smještaja, sa bazenima, spa-centrom, igraonicama, nudi kulturno-zabavne programe, boravak u prirodi sa životinjama, te ono što je za nas najbitnije – idealne uslove za sportiste.

                          

Kapaciteti centra prilagođeni su potrebama sportskih treninga sa svim popratnim sadržajima, a Ajdinovići su mjesto organizacije brojnih uspješnih sportskih kampova.

Sadržaji se organiziraju kroz sva godišnja doba što uključuje skijanje i klizanje u zimskom periodu, te jahanje, školu u prirodi, društvene igre itd.

Sve ovo čini Ajdinoviće savršenom lokacijom za porodični odmor, kao i za naš sportski kolektiv.

Vaš KK BBY i KK Ilidža

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI