„SHOW YOUR SKILLS“ nagradna igra pobjednika vodi na košarkaški kamp „Košarka bez granica 2020“

Krenuli smo sa idejom da vas animiramo da ne mislite na loše, da se aktivirate i zabavite kroz svoju ljubav prema sportu a kao rezultat toga dobili skoro 300 video zapisa naših dragih košarkašica i košarkaša!

 

Izvlačenjem sretnih dobitnika glavnih nagrada, u petak, 15.maja u Hotelu Han na Bjelašnici zvanično je završena naša i vaša nagradna igra „SHOW YOUR SKILLS“.

 

Po mnogo čemu ćemo pamtiti dva mjeseca koja su iza nas, a tokom kojih ste nam slali vaše video snimke u ovim specifičnim uslovima kada smo svi udaljeni od nama dragih košarkaških terena i sportskih dvorana.

 

Krenuli smo sa idejom da vas animiramo da ne mislite na loše, da se aktivirate i zabavite kroz svoju ljubav prema sportu, a kao rezultat toga dobili skoro 300 video zapisa naših dragih košarkašica i košarkaša! Iz sedmice u sedmicu bodrili smo vas da ostanete kući i budete aktivni u uslovima u kojima ste, te smo u svakom krugu nagrađivali trud i rad.

 

Ideja je bila da budemo zajedno u teškim uslovima i da dobijemo nešto pozitivno. Pokazali ste da ste jaki, odgovorni i ustrajni i tako uspješno odgovorili zadatku. Pokazali ste i da volite košarku i svoj klub. Nagrade su bile samo mali podsticaj za rad, svi ste vi iz ovoga izašli kao pobjednici!

 

Zahvaljujemo se promotorima našeg kampa: Saniju Čampari, Adnanu Arslanagiću i Ajdinu Penavu koji su nam pomogli da izvučemo sretne dobitnike. Hvala i osoblju i upravi Hotela Han koji su nam ustupili svoj prekrasan ambijent na korištenje.

 

[widgetkit id=”103″ name=”finalnagradna hAN”]

 

Naša draga Hanadi Jašarević iz Prve osnovne škole Ilidža, članica KK Ilidža dobitnica je glavne nagrade – učešća na košarkaškom kampu „Košarka bez granica 2020“ na Bjelašnici. Posebno nas raduje da je naša sretna dobitnica učestvovala u sva četiri kruga nagradne igre i sasvim zasluženo osvojila nagradu!

 

Dobitnik druge nagrade, duple garniture dresova KK Ilidža i KK BBY je Nedim Huskić iz OŠ Grbavica II, član našeg tima Nove zvijezde KK BBY.

 

Treća nagrada, šuškavac KK Ilidža i KK BBY pripala je Dinu Tvici, članu naše Minibasket selekcije KK BBY.

 

Izvučena su i tri dobitnika utješnih nagrada, a to su: Ahmed Biberović, Aida Bubić i Umma Šukić i oni su nagrađeni majicama svog najdražeg kluba.

 

Dobitnicima čestitamo, a sada je vrijeme da se zajedno s njima svi radujemo! Nadamo se da je ono najgore iza nas – vraćamo se kretanju, terenima, igrama, loptama, drugarima.

 

Snimak izvlačenja nagrada iz Hotela HAN .

 

Zahvaljujemo se našim stalnim saradnicima Općinama Ilidža i Stari Grad. Također hvala i Općinama Novo Sarajevo, Centar i Vogošća, kao i Ministarstvu kulture i sporta Kantona Sarajevo, Federalnom ministarstvu kulture i sporta, te Federalnom ministarstvu obrazovanja i nauke na podršci.

 

Dragi naši članovi i poštovani roditelji, vama posebno hvala!

 

Budite nam zdravi i oprezni, a mi radimo na tome da osiguramo najbolje uslove za povratak!

 

Provjeravamo patike i vežemo pertle! A vi?

 

Vidimo se uskoro!

Vaš KK BBY 

 

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI