SHOW YOUR SKILLS

Učestvuj u nagradnoj igri KK Ilidža i KK BBY!

 

 

Poštovani i nama dragi košarkaši, naše princeze i kraljice,

 

Obraćamo vam se u ovim za vas a i nas specifičnim uslovima. Sigurni smo da ste vi, naši sportisti i dalje odgovorni prema sebi i drugima.

 

Pišemo u ime trenera KK Ilidža i KK BBY, koji su se uvijek trudili prema vama ponašati prvenstveno kao roditelji.

 

Draga naša djeco, molimo vas da nam budete dobro, ne dozvolite okolnostima da vam poljuljaju životnu vedrinu i optimizam! Vaši klubovi će se truditi maksimalno vam pomoći u tome.

 

Da bismo bili aktivni a i zabavili se u narednom periodu, a i da bismo nešto osvojili, krenut ćemo sa jednim interesantnim zadatkom, nagradnom igrom za sve naše članove, pod nazivom „SHOW YOUR SKILLS“.

 

O čemu je riječ?

 

Voljeli bismo da se svi naši članovi uključe tako što će napraviti jedan kratki video koji može trajati od 10 do maksimalno 15 sekundi u kojem ćete pokazati neke od svojih vještina. Video možete snimiti u stanu ili na vanjskom igralištu, u zavisnosti od mogućnosti i mjera koje su trenutno važeće. U svakom slučaju, vi ćete se prilagoditi svim mjerama i zakonskim propisima!

 

Od vas tražimo da budete kreativni, da snimite bilo šta vezano za košarku, neki košarkaški element, neki atraktivan ili neuobičajan košarkaški potez, možete imitirati nekoga (svog košarkaškog ljubimca, komentatora, trenera i sl.).

 

Budite domišljati i kreativni!

 

Na početku videa ćete se obavezno predstaviti, i to na sljedeći način:

„Ja sam Marko Marković, treniram u OŠ Pofalići, kod trenera Suada Smajića“.

 

Video klip šaljete treneru Semiru Smajloviću, preko instagram profila #maseznase . Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju svi koji lajkaju stranice KK Ilidža i KK BBY, te se subskrajbuju na YouTube kanal MASEZNASE.

 

Nakon toga će trener Semir Smajlović za svaku našu grupu škole košarke i svaku selekciju, uraditi jedan kratki video, kojeg ćemo objaviti na našim Facebook stranicama. Objavit ćemo i pregled za svaku grupu škole košarke i selekcije posebno.

 

Svi koji nam pošalju svoj video, samim slanjem su saglasni da se taj video može objavljivati na našim društvenim mrežama, te da se može koristiti u promotivne svrhe!

 

Rok za slanje videa u prvom krugu je od 21. do 28. marta 2020. godine, u kojem svaki učesnik može poslati samo jedan video.

 

Nagradna igra se odnosi na sve naše članove, a i na one koji to još uvijek nisu. Videa će se ocjenjivati za škole košarke posebno, a posebno za selekcije KK Ilidža i KK BBY.

 

Trenerski žiri u sastavu Adis Beganović, Semir Smajlović i Anes Arifović će odabrati tri najkreativnija i najbolja videa u svakom krugu, koja ćemo posebno objavljivati, tako da će najbolji osvojiti nagrade u kategoriji škola košarke i kategoriji selekcija KK Ilidža i KK BBY.

 

Nagrade u svakom od krugova su:

1.    Mjesto – Nadres KK Ilidža ili KK BBY sa imenom

2.    Mjesto – Polo majica KK Ilidža ili KK BBY

3.    Mjesto – Ruksak za patike KK Ilidža ili KK BBY

 

Osim ovih, nagrade mogu osvojiti i CJELOKUPNE GRUPE škole košarke ili selekcije, ali u tom procesu ste nam potrebni VI.

 

Grupa koja skupi najviše lajkova isključivo na Facebook stranicama KK Ilidža i KK BBY, također, osvaja nagradu u svakom od krugova nagradne igre. Videa grupa iz svih krugova nagradne igre, možete lajkati sve do početka rada škola košarke i selekcija KK Ilidža i KK BBY.

 

U prvom krugu grupa koja bude imala najviše lajkova osvaja nagradu kolektivnog odlaska u kino, sa svojim trenerom, naravno, kada se za to steknu uslovi.

 

Informacije o planiranim narednim krugovima, objavljivat ćemo blagovremeno, u zavisnosti od dužine trajanja pauze (mislimo na rokove slanja videa i ostalo).

 

Naravno, i u ostalim krugovima dijelimo nagrade.

 

Ukoliko budemo radili tri i više krugova, svi učesnici takmičenja, odnosno svi oni koji su nam poslali video ranije, učestvovat će u izvlačenju glavnih nagrada.

 

Glavne nagrade su:

1.    Nagrada – Košarkaški kamp „Košarka bez granica 2020“ – Bjelašnica

2.    Nagrada – Takmičarski dupli dresovi KK Ilidža ili KK BBY

3.    Nagrada – Šuškavac KK Ilidža ili KK BBY

 

U izvlačenju glavnih nagrada, učestvovat će svi oni koji su poslali barem jedan ili više videa, bez obzira da li su prethodno osvojili neku od nagrada. Osvajače glavnih nagrada ćemo dobiti nasumičnim izvlačenjem. Ukoliko je neko učestvovao u svim krugovima, time povećava svoje šanse za osvajanje neke od glavnih nagrada.

 

Ukoliko bude bilo nekih nejasnoća, molimo sve učesnike da se jave direktno svom treneru.

 

Čekamo vaše kreativne ideje!

 

 

Vaš KK Ilidža i KK BBY

 

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI