Općina Vogošća podržala ljetne aktivnosti KK BBY

Ove godine smo uložili poseban napor kako bismo osigurali sve potrebne uslove za vrhunski trenažni proces i zdrave fizičke aktivnosti naše djece

Ostalo je još malo do početka našeg košarkaškog kampa „Košarka bez granica 2020“ na Bjelašnici. Ove godine smo uložili poseban napor kako bismo osigurali sve potrebne uslove za vrhunski trenažni proces i zdrave fizičke aktivnosti naše djece.

Uloženi trud uvijek daje dobre rezultate, pa tako je i sa našim radom na području Općine Vogošća. Veliku zahvalnost dugujemo načelniku ove općine, Edinu Smajiću.

Zahvaljujući načelniku Smajiću troje naših košarkaša iz tri osnovne škole ove općine imat će priliku otići na naš košarkaški kamp!

U pitanju su djeca koja su ovu priliku dobila prvenstveno zahvaljujući svom trudu i radu, ali i ponašanju na treninzima, odnosu prema drugarima u školi i uspjehu u svojoj lokalnoj zajednici. Treneri KK BBY odabrali su ove košarkaše, s obzirom da su oni ti koje najbolje poznaju djecu kroz svakodnevni rad na treninzima.

Osim toga, djeca Vogošće ovoga ljeta imaju najbolje uslove za ljetne aktivnosti. Naime, tokom mjeseca jula i augusta u KSC Vogošća održavat će se ljetna škola košarke sa KK BBY, subotom i nedjeljom od 10.15 do 11.30.

Za dječiji osmijeh potrebno je malo i trudit ćemo da ovakvih prilika bude što više.

Hvala Općini Vogošća na promociji i ulaganju koje će izmamiti dječije osmijehe i donijeti njihovu radost.

Vaš KK BBY

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI