Odličan nastup KK BBY i KK Ilidža na gostovanju u Ilijašu

Kada su u pitanju ovakvi susreti rezultati su u drugom planu te smo posebno zahvalni našim domaćinima, sportskim prijateljima iz KK Mladost na odličnom gostoprimstvu i atmosferi, kao i prijateljskom pristupu sa kojima smo dočekani

U subotu, 10.oktobra košarkaši KK BBY i KK Ilidža gostovali su u Ilijašu gdje su sa ekipama iz KK Mladost odigrali trening utakmice na poziv ovog prijateljskog kluba.

Naime, KK Mladost je u okviru turnira Mladost Basket kup 2020 i obilježavanja 10. godišnjice osnivanja kluba organizirao ove susrete u KSC Ilijaš.

Nastupile su naše selekcije: Minibasket i Kadeti KK Ilidža kao i selekcija Mlađih Kadeta KK BBY. Sa zadovoljstvom možemo reći da su naša djeca odigrala utakmice sa puno elana i borbe, te da su se treninzi i naporan rad isplatili s obzirom da su naše ekipe odnijele sve tri pobjede.

Ipak, kada su u pitanju ovakvi susreti rezultati su u drugom planu te smo posebno zahvalni našim domaćinima, sportskim prijateljima iz KK Mladost na odličnom gostoprimstvu i atmosferi, kao i prijateljskom pristupu sa kojima smo svi dočekani.

Za našu djecu ovo je jedno veliko iskustvo i iz Ilijaša smo došli sa najljepšim utiscima.

Posebno se zahvaljujemo predsjedniku kluba Ibrahimu Jašareviću i treneru Eldinu Herci kao i cijeloj ekipi KK Mladost koji rade s puno ljubavi i ulaganja, te na taj način djeci Ilijaša uljepšavaju život i svakodnevnicu.

Nadamo se da će nam se uskoro pružiti prilika da uzvratimo gostoprimstvo na isti način.

Vaš KK BBY

 

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI