Ocjena 5 za projekat KK BBY!

Naš projekat Minibasket i Unobasket košarkaške radionice i takmičenja 2019, za dosadašnju realizaciju aktivnosti dobio je najveću, ocjenu 5 od strane Tima za praćenje provedbe projekata Općine Novo Sarajevo.

 

 

Upornost i predanost, strpljenje u radu sa najmlađima nama svakodnevno daju rezultate a ovo je samo još jedan dokaz da se takav trud uvijek isplati.

 

Drago nam je da se takvo nešto prepozna, te da naša organizacija prevazilazi očekivanja u radu, provedbi projekta, kvalitetu i nivou profesionalnosti, kako stoji u ovom izvještaju.

 

Za nas je to dokaz da ispravna koncepcija i temeljita realizacija projekta, za svega četiri mjeseca rada mogu itekako dati rezultate.

 

Naši košarkaši će imati odlične temelje za dalji rad i bavljenje sportom.

 

Zahvalnost za uspjeh, kao i uvijek dugujemo našim trenerima i drugim učesnicima na radu i pristupu u realizaciji projekta a to su: Admir Sakoč, Arman Bjelošević, Hajrudin Huseinović, Semir Smajlović, Sanjin Briga i Džejla Beganović.

 

Zahvaljujemo se i djeci, te školama koje su dio projekta:Grbavica I, Grbavica II, Hrasno, Kovačići, Velešićki heroji koji su dali svoju punu podršku.

 

Naravno, sve ovo su nam omogućili Općina Novo Sarajevo na čelu sa načelnikom Nedžadom Koldžom kojima također dugujemo zahvalu.

                                                            

Trudimo se uvijek pomjerati granice u nivou organizacije i profesionalnosti i tako će i dalje ostati. Velika je sreća kada takvo nešto bude prepoznato.

 

Mi idemo dalje i radit ćemo za odličnu ocjenu i na krajnjem testu koji slijedi nakon završetka.

 

 

Vaš KK BBY

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI