Nova godina i novi izazovi – Radni sastanak trenera KK BBY i KK Ilidža

Ekipa vrijedno radi na novim projektima, u planu su usavršavanja i edukacije i sa velikim entuzijazmom ulazimo u godinu koja će, nadamo se biti vrijeme realizacije svega onoga što u protekloj nismo uspjeli

 

 

U hotelu Orange na Ilidži sinoć je održani prigodan sastanak trenera našeg KK Ilidža i KK BBY kolektiva. Realizaciju naših planova za novu 2021.godinu počeli smo u opuštenoj atmosferi i druženju mladih ljudi zaslužnih za uspjeh naših klubova.

 

Ekipa vrijedno radi na novim projektima, u planu su usavršavanja i edukacije i sa velikim entuzijazmom ulazimo u godinu koja će, nadamo se biti vrijeme realizacije svega onoga što u protekloj nismo uspjeli. To podrazumijeva rad na postojećim ali i novim idejama, kao i saradnju sa starim i novim partnerima i simpatizerima.

 

Naša ekipa svakodnevno sarađuje i radi za vrijeme naših manifestacija, festivala i košarkaških susreta pa je svaki naš radni sastanak ujedno i prijateljsko druženje.

 [widgetkit id=”124″ name=”treneri2021″]

Sa željama da tako i ostane ulazimo u godinu pred nama u kojoj će, kao i uvijek do sada zadovoljstvo djece biti naša vodilja u radu.

 

Zahvaljujemo se prijatnom osoblju hotela Orange koje nas je ugostilo i pobrinulo se da upotpuni našu atmosferu.

 

Idemo u nove pobjede!

 

Vaš KK BBY i  KK Ilidža

 

[widgetkit id=”125″ name=”treneri20211″]

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI