Načelnik Srđan Mandić u posjeti našim kamperima na Bjelašnici

U ugodnoj i opuštenoj atmosferi Mandić je odvojio vrijeme za razgovor i fotografisanje sa našim učesnicima, malim i velikim košarkašima

Podršku našem košarkaškom kampu “Košarka bez granica” ove godine je, na našu veliku radost pružio načelnik Općine Centar, Srđan Mandić kao i Lejla Dizdarević, pomoćnica načelnika za obrazovanje, društvene djelatnosti, kulturu i sport. Oni su se sa našim kamperima na Bjelašnici družili u utorak, petoga dana kampa.

U ugodnoj i opuštenoj atmosferi Mandić je odvojio vrijeme za razgovor i fotografisanje sa našim učesnicima, malim i velikim košarkašima. Kao klubu, ovakva podrška mnogo nam znači, ali prije svega činjenica da su kvalitetne sportske aktivnosti i ideje dobrodošle i podržane. To je potvrdio i naš direktor kluba, Admir Sakoč:

“Poseban ugođaj malim košarkašicama i košarkašima na Bjelašnici danas je svojom posjetom priuštio načelnik općine Centar gosp. Srđan Mandić. Samim svojim dolaskom je još jednom pokazao svoju privrženost mladim ljudima i projektima koji afirmišu pozitivne vrijednosti za mlade ljude. Našim malim sportašima i trenerima poslao je poruku da se stvarni rad i trud uvijek prepoznaju, a svojim toplim pristupom djeci, zajedničkim fotografijama i srdačnim riječima i pozdravima, zaista je napravio trenutke za pamćenje, istovremeno nam dajući podstrek da u trenutnim projektima koje realiziramo uz podršku Općine Centar, kao i u svim budućim, budemo još bolji. 

U ime naših malih sportaša i naših trenera, iskreno se zahvaljujemo na ovoj posjeti.”

   

Kao što je dobro poznato, KK BBY trenutno radi na realizaciji velikog projekta sa Općinom Centar, EU i UNDP u sklopu Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 – ReLOaD2, u koji je uključeno 250 mališana, najmlađih osnovaca ove općine. Upravo su oni prije nekoliko dana bili gosti na našem kampu kada smo im priredili poseban sadržaj i druženja na planini.

Zahvaljujemo se načelniku Mandiću i Lejli Dizdarević na uspješnoj saradnji, podršci i dolasku.

Nastavljamo naša druženja i uspješne priče na području ove općine.

 

Vaš KK BBY   

                                               

 

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI