Načelnik Ibrahim Hadžibajrić ponovo uz najmlađe košarkaše KK BBY u Materi

KK BBY kao relativno mlad klub ima sreću da kroz svoj rad nailazi na veliku podršku u svakom segmentu djelovanja, kako od strane pojedinaca tako i zvaničnih institucija.

Koristimo ovu priliku da se zahvalimo načelniku Općine Stari Grad, Ibrahimu Hadžibajriću koji je i ove godine kao i prošle, nesebično pomogao naše najmlađe košarkaše sa područja ove općine. 

Naime KK BBY – Stari Grad  ove godine ponovo učestvuje na najvećem minibasket turniru u Evropi za ovaj uzrast koji se održava u Materi (Italija) od 16.06 do 24.06.2019 godine. 

 

Zahvaljujući podršci načelnika, odlazak na ovaj prestižni turnir je omogućen velikom broju naših mališana koji će moći uživati u onome što najviše vole, a to je košarka. Osim toga, odlazak znači druženje, nova iskustva, nove prijatelje.

 

Također zahvalnost na dosadašnjoj saradnji dugujemo Službi za obrazovanje, kulturu, sport i lokalni razvoj, na čelu sa pomoćnicom načelnika Lejlom Dizdarević. 

 

Hvala i sekretaru organa državne službe Almi Destanović koja je  danas organizirala naš zajednički sastanak u Općini Stari Grad.

 

Mi smo i ove godine našim 2.Festivalom košarke za Dane Općine Stari Grad učinili sve da ovoj općini i djeci iz Starog Grada poklonimo još jedan dan iz snova. 

On se desio u centru grada, 10. maja ove godine, kada su naši mladi sportisti imali jedan dan samo za košarku, sport, uživanje.. 

Njihova radost i zadovoljstvo naš su cilj, a da smo ga postigli i ove godine pokazuje naš promotivni video, simbolično nazvan „Dan kao san“.

 

Pogledajte i budite dio atmosfere koju mi pravimo

 

.

 

 

VAŠ KK BBY 

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI