Moj sport košarka, moja Općina Novo Sarajevo!

Naši mališani sa diplomama u rukama dokaz su da je ulaganje u njihovu budućnost jedina sigurnost. Zahvaljujući svojoj općini dobili su i svoj sport – košarku!

 

             

 

Projekat Općine Novo Sarajevo i KK BBY sumirao je svo pozitivno iskustvo koje smo stekli u protekloj godini. Vesela dječija družina koja je brojala više od 250 mališana na finalnom danu bila je dokaz popularnosti i kvalitete naših radionica.

 

Pokazali smo i dokazali da želimo i možemo pružiti djeci kvalitetno ispunjeno slobodno vrijeme u kojem će zavoljeti sport.

 

Okupili smo najmlađe u njihovoj ligi, naučili ih prve košarkaške korake i pravila a onda omogućili da igraju utakmice – i sve to za četiri mjeseca, odnosno 34 zajednička susreta.

 

Mi smo ispunili obećanje kao i naša djeca. Na taj način smo iskazali svoju zahvalnost Općini Novo Sarajevo i načelniku Nedžadu Koldži koji su još jednom ukazali povjerenje našem klubu.

 

Naši mališani sa diplomama u rukama dokaz su da je ulaganje u njihovu budućnost jedina sigurnost. Zahvaljujući svojoj općini dobili su i svoj sport – košarku!

 

Minibasket i Unobasket košarkaške radionice i takmičenja i ove godine ne bi bilo moguće realizovati bez naših dragih roditelja koji su kontinuirano i u svim vremenskim uslovima bili vjerni projektu i dovodili nam svoje najmlađe.

 

Sretni smo da je zadovoljstvo obostrano o čemu svjedoče i komentari koje smo dobili od nekih od njih po završetku radionica.

 

Mi prenosimo samo dio:

 

 Koristim priliku da se zahvalim cijeloj ekipi na svim zabavnim, ali i poučnim i korisnim vikendima prethodna četiri mjeseca.

 

 

Dragi roditelji hvala, više od ovoga ne bismo mogli ni poželjeti!

 

 

Vidimo se iduće godine!

 

 

Vaš KK BBY

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI