Misija je obavljena – nasmijana lica sa medaljama su tu!

Zadnji trening u godini u našim školama košarke bio je praznični – rezervisan za takmičenja i medalje a pobrinuli smo se isključivo za veselje!

 

Od početka osnivanja, na kraju svake godine KK BBY uz prigodne zabave, takmičenja i nagrade za djecu završava jedno poglavlje uspješnog rada. Naše rezultate sumiramo uz dječije osmijehe i masovna košarkaška takmičenja.

Zadovoljstva naše djece mjerila su naših uspijeha. Godina iza nas bila je nešto drugačija. Možda nismo ostvarili naše mnogobrojne ideje, nismo se družili dovoljno niti realizovali naše projekte. Ipak, nećemo reći da nije bila uspješna!

Prevazišli smo još jedan izazov i uspijeli u onome u čemu mnogi nisu. Održali smo naše aktivnosti i rad u najtežim okolnostima i uradili sve što smo mogli kako bi naša djeca ostala aktivna. Za nas je to i više od uspijeha!

Kako naši najmlađi ne bi osjetili uticaj specifičnih okolnosti koje su nas zadesile, potrudili smo se da na kraju i ove 2020. godine organizujemo male zabave u okviru naših aktivnosti. Zadnji trening u godini u našim školama košarke bio je praznični – rezervisan za takmičenja i medalje a pobrinuli smo se isključivo za veselje!

Misija je obavljena: naša nasmijana lica su tu!

[widgetkit id=”123″ name=”NOVA2021″]

U novoj godini im želimo da zadrže osmijehe i zanemare okolnosti, da ostanu zdravi i aktivni – jer jedno uz drugo mora ići!

Svim našim članovima, njihovim roditeljima i najbližima također želimo sve najbolje u novoj godini!

Mi se vidimo jako brzo, jer na dobre rezultate nećemo čekati nego ćemo za njih raditi!

 

Vaš KK BBY

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI