Mini i Uno košarkaške radionice i takmičenja 2021 – Vrijeme je za nova druženja!

Sa djecom Novog Sarajeva ćemo imati priliku družiti se 17. septembra 2021. na Vilsonovom šetalištu u sklopu Porodičnog dana Općine Novo Sarajevo, čiji smo učesnici bili i ranije

Kao što smo najavili, ove sezone KK BBY ponovo će realizovati naš popularni projekat Minibasket i Unobasket košarkaške radionice i takmičenja. Projekat je namjenjen učenicima osnovnih škola sa područja Novog Sarajeva uzrasta od 1. do 5. razreda. U periodu od septembra do decembra tekuće godine oni će u SD „Goran Čengić“ imati priliku trenirati i učiti o osnovama košarke.

Tim povodom, direktor KK BBY Admir Sakoč potpisao je ugovor o finansiranju projekta sa načelnikom općine, dr. Hasanom Tanovićem. Raduje nas činjenica da je naš projekat i ove godine Općina Novo Sarajevo podržala i ukazala nam povjerenje.

Uspješna realizacija naših radionica proteklih godina nam je donijela najveće ocjene za uspješnu realizaciju od strane općine, te ćemo se potruditi da tako bude i ove godine. Učesnici projekta, početnici u košarci danas su naši stalni članovi i potencijalne buduće košarkaške zvijezde. Ne sumnjamo da će tako biti i sa mališanima koji će nam se ove jeseni pridružiti. Osim druženja, učenja, takmičenja svi učesnici će, kao i uvijek na poklon dobiti sportsku opremu projekta.

[widgetkit id=”147″ name=”ugovor novo sarajevo”]

Sa djecom Novog Sarajevo ćemo imati priliku družiti se 17. septembra 2021. na Vilsonovom šetalištu u sklopu Porodičnog dana Općine Novo Sarajevo, čiji smo učesnici bili i ranije. Pridružite nam se na mjestu druženja i veselja i saznajte sve potrebne informacije o projektu i klubu na jednom mjestu.

Budite dio naše atmosfere i pridružite se ekipi KK BBY!

Čekamo vas!

Vaš KK BBY

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI