KK ILIDŽA i KK BBY ljetna škola košarke i kamp za selektivne igrače 2020

Ovoga ljeta imamo mnogo više razloga za rad, te smo u skladu s tim pružili i mnogo bolje uslove. Pridružite nam se jer je trening najbolja preventiva za zdravlje ali i prilika da se zabavite i družite tokom ljeta!

Kao i svake godine, ljeto sa našim klubom bit će radno za sve one koji žele da unaprijede svoje znanje i da nam se pridruže. Tokom naredna dva mjeseca klub će omogućiti treninge svim članovima škola košarke i održati ljetni košarkaški  kamp za selektivne igrače kako bismo maksimalno iskoristili raspust pred nama.

S obzirom na postojeće uslove i prinudnu pauzu u trenažnom procesu koja ja trajala duže od dva mjeseca, smatramo ovo savršenom prilikom za nadoknadu propuštenog, kao i dalji razvoj i napredak.

Ljetni trenažni proces odvijat će se u najboljim mogućim uslovima.

O čemu je riječ?

KK BBY i KK Ilidža za sve svoje košarkašice i košarkaše obezbjedili su najbolje dvorane u gradu! Tako će naši članovi (posebno oni mlađi iz škola košarke koji treniraju isključivo u svojim školama) dobiti priliku za rad u vrhunskim, profesionalnim prostorima predviđenim isključivo za to.

Treninzi će se odvijati u sljedećim dvoranama: KSC Ilidža, SD Novo Sarajevo, KSC Skenderija i KSC Vogošća.

   

Ovakve sportske dvorane svojim sadržajima ispunjavaju sve uslove trenažnog procesa, a osim toga omogućavaju poštovanje svih mjera zaštite koje su trenutno na snazi.

Ovoga ljeta šansu za napredak dajemo svima!

Neka treninzi ispune vaše slobodno vrijeme, kako bismo novu sezonu dočekali spremniji nego ikada!

Ljetni kamp za naše selektivne igrače prilika je za rad na usavršavanju kojem svi toliko težimo. Svi koji su sa nama znaju da su naša ljeta radna i da nema odmora na putu prema cilju. Posvetite se maksimalno, radite kada drugi ne rade i rezultat će biti tu!

Ovoga ljeta imamo mnogo više razloga za rad, te smo u skladu s tim pružili i mnogo bolje uslove. Pridružite nam se jer je trening najbolja preventiva za zdravlje ali i prilika da se zabavite i družite tokom ljeta!

Sve detaljne informacije sa terminima treninga ćemo objaviti blagovremeno a moći ćete sve informacije dobiti od svojih trenera ili nam se javiti na naš telefon 062 04 05 05.

 

Vaš KK BBY i KK Ilidža

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI