Iza KK BBY još jedna uspješna godina – HVALA za podršku!

Sve naše zamišljene aktivnosti bilo je moguće realizovati zahvaljujući podršci i saradnji sa brojnim institucijama, pojedincima i kompanijama koje su vjerovale u naš rad

Još jedna uspješna godina je iza našeg KK BBY. Od naših skromnih početaka 2017. do sada je prošlo mnogo ali iza nas su godine uspješnog rada i ukazanog povjerenja.

Naše košarkašice i košarkaši sada rade u najboljim uslovima, za njih organizujemo projekte i aktivnosti koje su prvenstveno edukativni i zabavni. Podrška naših članova i njihovih roditelja svih ovih godina nije izostala i zato im se iskreno zahvaljujemo.

Sve naše zamišljene aktivnosti bilo je moguće realizovati zahvaljujući podršci i saradnji sa brojnim institucijama, pojedincima i kompanijama koje su vjerovale u naš rad.

Osjećamo potrebu i želju da naglasimo sve one koji su podržali aktivnosti naše djece u proteklom periodu, njihov rad i trud, kroz razne aktivnosti, saradnju i projekte, a to su:

 1. Općina Centar
 2. Općina Novo Sarajevo
 3. UNDP i EU
 4. SD „Goran Čengić“
 5. Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo
 6. Grad Sarajevo
 7. Vlada Kantona Sarajevo
 8. GBT
 9. Agencija za bankartstvo FBiH
 10. COCA-COLA BIH
 11. Defter – komerc d.o.o.
 12. IDS Zdrava sredina
 13. MALCOM
 14. KSKS
 15. KS BiH
 16. Osnovne škole na području općina Novi Grad, Novo Sarajevo, Centar, Stari Grad, Vogošća.

Zahvaljujemo se u ime velikog broja naše djece, njihovih roditelja, naših zaposlenika. Hvala na pomoći našoj djeci, djeci Sarajeva i  BiH da imaju bolje uslove za rad.

Mi obećavamo  profesionalan odnos, stručni rad po savremenim metodama i principima, kao  i empatiju prema onima kojima je potrebna, a uz sve to naravno i košarkaška dostignuća na najvišem nivou.

HVALA!

Vaš KK BBY

 

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI