Druženje i slavlje zlatnih dječaka KK BBY i KK Ilidža

Kao znak pažnje i zahvalnosti ove sedmice uprava kluba je našim šampionima uručila posebne medalje za ostvareni uspijeh koje je potpisao naš promotor i prijatelj kluba Džanan Musa

Na početku nove sezone ekipa KK BBY ostvarila je do sada najbolje takmičarske rezultate od početka osnivanja našeg kluba. Naime, selekcija Mlađih Kadeta osvojila je prvo mjesto na BASKET KUP- u 2020 u Istočnom Sarajevu.

Ponosni smo i zahvalni našim dječacima, članovima KK BBY i KK Ilidža koji su zajedničkim snagama svim članovima dali podstrek za rad i pokazali da se trudom i zalaganjem može postići mnogo.

Kao znak pažnje i zahvalnosti ove sedmice uprava kluba je našim šampionima uručila posebne medalje za ostvareni uspijeh koje je potpisao naš promotor i prijatelj kluba Džanan Musa. S obzirom da je ovo prvi put da je naš klub prvi na nekom turniru, počastili smo se i jednom slavljeničkom tortom.

[widgetkit id=”112″ name=”medaljekup2″]

Zahvaljujemo se našem Džananu Musi koji je našao vrijeme da obraduje našu djecu. Inače, Musa je zajedno sa Sanijem Čamparom i Njegošem Sikirašem bio jedan od naših prvih promotorima na samom početku 2017. kada smo organizovali prve događaje i druženja u KK BBY.

[widgetkit id=”113″ name=”musa i sani medalje”]

Još jednom čestitke svim našim košarkašima i nadamo se da će ovo označiti početak jedne nove ere mladih zvijezda. Mi ćemo svakako marljivo raditi na tome.

Vaš KK BBY

 [widgetkit id=”114″ name=”Pojedinacne KUP”]

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI