Dejan Srzić Susla – gost KK Ilidža i KK BBY

Ovako je bilo u subotu, 08.04.2017, kada je gost KK Ilidža i KK BBY, bio je Dejan Srzić – Susla, koji je sa našim igračima i trenerima održao tri pokazna treninga u dvorani Devete osnovne škole u Rakovici.

Bila nam je čast i zadovoljstvo ugostiti najboljeg trenera u Evropi za rad sa mladim igračima. Čovjeka koji je radio u najvećim evropskim klubovima, sa velikim košarkaškim zvjezdama.

Osvajač je 12 zlatnih, 2 srebrene i 3 bronzane medalje, sa raznim klubovima u Evropi, te reprezentativnim selekcijama. Dovoljno je nabrojati imena igrača sa kojim je radio: Dražen Petrović, Vlade Divac, Dejan Bodiroga, Aleksanad Đorđević, Saša Danilović, Toni Kukoč, Dino Rađa, Predrag Stojaković i ostali. Trenutno je voditelj najboljeg kampa u Evropi za mlade igrače.

Ovo je za sve nas bilo tada jedno novo i veliko iskustvo, a Susla nam je još jednom pokazao bezgraničnu energiju, znanje, ljubav prema košarci, te nama trenerima i našim igračima otvorio nove spoznaje o igri koja se jednostavno voli.Susla je tada obećao da će se slični projekti nastaviti u budućnosti. Tako da uskoro najavljujemo ponovno gostovanje, velikog trenerskog imena.

Vaš KK BBY i KK ILIDŽA ?

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI