„Dan otvorenih vrata Goethe Instituta“ i ove godine sa nama!

 Projekat je doživio veliki uspjeh i popularnost kod naših članova kada smo 2019.godine imali cjelodnevnu paradu dječijih osmijeha u samoj gradskoj jezgri

 

 

 

Na radost svih naših košarkašica i košarkaša, i ove godine ćemo uživati u „Danu otvorenih vrata Goethe Instituta“. Naime, u pitanju je zajednički projekat KK BBY, KK Ilidža i KK Rolling koji organiziramo u saradnji sa Goethe Institutom iz Sarajeva.

 

Projekat je doživio veliki uspjeh i popularnost kod naših članova kada smo 2019.godine imali cjelodnevnu paradu dječijih osmijeha u samoj gradskoj jezgri. Tada smo se družili, takmičili, igrali basket a naši prijatelji iz Goethe Instituta su se pobrinuli za kreativne radionice za našu djecu.

 

Naše druženje je planirano za period maja ili juna ove godine, u skladu sa epidemiološkom situacijom i okolnostima.

 

Goethe Institut je inače naš dugogodišnji, stalni saradnik, organizacija koja nas je prepoznala kao partnera sa kapacitetom, znanjem i umjećem koja može odgovoriti zahtjevima ovakvog jednog velikog instituta.

 

Čast nam i zadovoljstvo sarađivati sa članovima ove organizacije od kojih smo kroz godine naučili mnogo i proveli zaista nezaboravne i lijepe momente. Tim Goethe Instituta je i stalni gost svakog našeg kampa na Bjelašnici gdje također organizuju aktivnosti za djecu koje su, prije svega edukativnog karaktera.

 

U nastavku možete pogledati dio atmosfere i aktivnosti 2019.godine kada smo se družili u Štrosmajerovoj ulici u gradu.

 

 

 

Budite sa nama, a više informacija ćemo objaviti uskoro!

 

Vaš KK BBY, KK Ilidža i KK Rolling

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI