Budite dio košarkaškog kampa „KOŠARKA BEZ GRANICA 2021“ sa KK BBY, KK ILIDŽA i KK ROLLING

Čeka nas mnogo posla kako bismo nadoknadili dane bez treninga i aktivnosti zato požurite sa prijavama!

Košarkašice i košarkaši, da li ste spremni za naše nove avanture na Bjelašnici? Došlo je vrijeme prijava za naš ovogodišnji košarkaški kamp!

Objavljujemo informacije a vaše je da se pripremite za sedam dana intenzivnih treninga i druženja, takmičenja i utakmica, igre i zabave. I ove godine idemo korak dalje – svi naši učesnici bit će dio projekta „Goethe Wald“ te će imati priliku zasaditi svoje drvo o kojem će se brinuti i nakon kampa, imat ćemo izlet vertikalnim transportom na vrh Bjelašnice. Osim toga, kao i prošle godine obezbjedili smo ljekarsku zaštitu djece 24 sata, svih sedam dana na kampu.

Osim Goethe Instituta, naš stalni saradnik na kampu je i ZOI 84, a naš kamp je ove godine jedan od prijavljenih projekata koji se realiziraju na Bjelašnici u saradnji sa ovom firmom.

Sa nama su i ove godine naši promotori koji će sa vama podijeliti svoja iskustva i savjete. Čeka nas mnogo posla kako bismo nadoknadili dane bez treninga i aktivnosti zato požurite sa prijavama!

Broj mjesta je ograničen, u skladu sa kapacitetima Hotela Han, našeg stalnog domaćina čije se ljubazno osoblje svake godine odlično brine o našoj djeci.

Leci za kamp u printanoj formi bit će podjeljeni djeci na treninzima u narednim danima a za sve dodatne informacije budite slobodni kontaktirati vaše i naše trenere KK Ilidže, KK BBY i KK Rolling.  

Vidimo se na Bjelašnici!

 

Vaši KK BBY, KK Ilidža i KK Rolling

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI