Artis Vlahen i Omar Kulenović pobjednici prvog kruga nagradne igre „SHOW YOUR SKILLS“!

U drugom krugu nekoliko izmjena…

 

 

 

Drage naše košarkašice i košarkaši,

 

Drago nam je da smo vas uspjeli motivisati da u ovom periodu budete skoncentrisani na pozitivne stvari. Kroz vaše klipove ste nam pokazali da ste održali svoj vedar duh i ljubav prema košarci.

 

Svima nama su nedostajala vaša nasmijana lica! Bilo je zadovoljstvo pregledati videa sa vašim umijećima, koja ste stekli kroz naše treninge.

 

Vaši treneri su glasali i izabrali najbolje u prvom krugu!

 

Pobjednici u kategoriji škola košarke su:

 

I mjesto: Artis Vlahen (OŠ Hrasno – BBY)

II mjesto: Hanadi Jašarević (Prva OŠ – ILIDŽA)

III mjesto: Elma Kurtalić (Deseta OŠ – ILIDŽA)

 

 

Pobjednici u kategoriji selekcija su:

I mjesto: Omar Kulenović (Kadeti/Juniori – ILIDŽA)

II mjesto: Jan Halilović (Minibasket – BBY)

II mjesto: Omar Hadžimuterzić (Minibasket – BBY)

 

 

Nagrada za prvo mjesto je naddres sa imenom, za drugo mjesto polo majica, a za treće ruksak za patike.

 

Grupa koja je u prvom krugu osvojila nagradu odlaska u kino sa svojim trenerom je Minibasket selekcija KK BBY, trenera Semira Smajlovića!

 

 

VAŽNO – PROMJENE!!!

Ovom prilikom najavljujemo novi krug naše nagradne igre, ovoga puta sa nekoliko promjena, pa vas molimo da sve pažljivo pročitate.

 

1. PROMJENA

Vaše klipove za drugi krug trebate nam slati ISKLJUČIVO NA POSTOJEĆE VIBER GRUPE od srijede 01.04., najkasnije do utorka, 07.04.2020. u 24.00. Ova izmjena omogućava SVIMA da pošalju svoj video, a i poslužit će i kao motivacija onima koji nisu poslali svoj video.

 

2. PROMJENA

Pobjednici kruga će se birati glasanjem, po broju „lajkova“ na pojedničnim klipovima koji će biti objavljeni u srijedu, 08.04. i na FB stranici BC BBY i na FB stranici KK ILIDŽA. Glasanje će trajati do petka, 10.04.2020. do 20h. Narednog jutra, nakon što se saberu glasovi sa naše dvije FB stranice, bit će objavljeni pojedinačni pobjednici u 2 kategorije: škole košarke i sve selekcije.

 

3. PROMJENA

Pobjednika grupa, gdje se takmiče škole košarke i selekcije zajedno, dobit ćemo na način da saberemo sva videa poslana unutar grupe u periodu 01.04.-07.04. i grupa sa najviše videa osvaja nagradu. I ovo je jedan od načina kojim ćemo, nadamo se, našu djecu motivisati da aktiviraju svoju maštu, snimaju i šalju videa i da se na taj način takmiče, te sebi ovu pauzu učine podnošljivijom. U slučaju neriješenog rezultata, primijenit ćemo posebno glasanje pratilaca od 08.04. do 10.04.

 

4. PROMJENA

Od narednog kruga djeca više nemaju obavezu da se predstavljaju, pošto će se video materijali objavljivati u njihovim grupama, gdje ih njihovi treneri vrlo dobro poznaju. A smatramo da će i djeci biti lakše napraviti video snimak.

 

5. PROMJENA

Nagrade za CJELOKUPNE GRUPE škole košarke ili selekcije dodjeljuju se onoj grupi, čiji članovi pošalju najviše video klipova u jednom krugu nagradne igre! Ovo pravilo smo primijenili i na prethodni krug.

 

 

Pozivamo sve naše članove da se priključe u učešću u našoj nagradnoj igri. Dakle, potrebno je da napravite kratki klip u trajanju od 10 do 15 sekundi, u kojem ćete pokazati neke od svojih vještina. Pokažite nam neki atraktivan i neobičan košarkaški element, možete imitirati svog košarkaškog idola, trenera, komentatora…

 

Molimo vas da poštujete pravila takmičenja, a sve o ostalim propozicijama možete pogledati na prethodno objavljenom LINKU.

 

Nagrade ćemo dijeliti u svakom od krugova, a svi koji pošalju svoj video učestvuju u izvlačenju glavnih nagrada.

 

Za sva eventualna pitanja koja imate, obratite se svojim trenerima.

 

Idemo dalje, još vedrije i pozitivnije!

 

Vaš  KK BBY

Leave a comment

PRIJAVITE SE ZA NOVOSTI