Upoznali smo nove drugare, pravimo nove košarkaške korake i polako se pripremamo za našu ligu koju organizujemo u sklopu projekta

Još jedna sedmica radionica je iza nas. Osnovci iz Općine Novo Sarajevo i ovog vikenda su trenirali košarku u sklopu našeg projekta Minibasket i Unobasket košarkaške radionice koji realizujemo u saradnji sa ovom općinom.

Upoznali smo nove drugare, pravimo nove košarkaške korake i polako se pripremamo za našu ligu koju organizujemo u sklopu projekta.

Svi će dobiti priliku da igraju utakmice i takmiče se za svoj tim. Za neke naše mališane bit će to prva takmičenja ikada i naš trenerski tim će se pobrinuti da ova njihova iskustva budu nezaboravna.

Radionice---3-1
Radionice---3-10
Radionice---3-11
Radionice---3-12
Radionice---3-13
Radionice---3-2
Radionice---3-3
Radionice---3-4
Radionice---3-6
Radionice---3-7
Radionice---3-8
Radionice---3-9

Narednog vikenda nas očekuje novi trening kada bismo trebali dobiti i sportsku opremu za naše mališane, što ćemo potvrditi i u zvaničnoj najavi našeg novog susreta.

Budite sa nama, družimo se do kraja novembra kada nas očekuju finalna takmičenja i nagrade za najbolje.

Vaš KK BBY

Sponzori

  

BC BBY

Na ideju o nastavku tradicije BC BBY došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Kontaktirajte nas

Adresa: Behdžeta Mutevelića 2B, 71000 Sarajevo,Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: info@bc-bby.com

Web: bc-bby.com