Projekat traje do novembra, družit ćemo se tokom cijelog ljeta a u finalnom dijelu programa očekuje nas zabava i igre na otvorenom, nagrade i medalje za najbolje

U nedjelju, 12.juna nastavljene su utakmice Minibasket lige Općine Centar, projekta koji finansira Evropska unija (EU), sufinansira Općina Centar a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u sklopu Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 – ReLOaD2.

KK BBY kao realizator u sklopu navedenog projekta u KSC Skenderija organizuje susrete škola, učesnica odnosno utakmice osnovaca Općine Centar. 

Na prošlom treningu je podjeljena sportska oprema projekta koju su učesnici dužni nositi na treninzima.

Ovo je bilo osmo po redu druženje naših košarkašica i košarkaša koji se trenutno takmiče za najbolje rezultate svojih škola.

Projekat traje do novembra, družit ćemo se tokom cijelog ljeta a u finalnom dijelu programa očekuje nas zabava i igre na otvorenom, nagrade i medalje za najbolje.

Budite sa nama!

Vaš KK BBY

Sponzori

  

BC BBY

Na ideju o nastavku tradicije BC BBY došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Vijesti

Kontaktirajte nas

Adresa: Behdžeta Mutevelića 2B, 71000 Sarajevo,Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: info@bc-bby.com

Web: bc-bby.com