Nadamo se da će ovo iskustvo za naše članove biti pouka i poruka da moramo čuvati našu planetu i biti odgovorni prema njoj

Povodom Dana planete Zemlje koji se obilježava 22. aprila, članovi naša dva kluba u subotu 23. aprila učestvovali su u sadnji 200 sadnica u organizaciji bistroa Zdravo, prvog zdravog i biljnog restorana u Bosni i Hercegovini. 

Na taj način su naše ekipe bile dio važne misije širenja svijesti o balansiranom zdravom i radosnom življenju. Sadnja drveća jedan je od najjednostavnijih načina za smanjenje CO2 iz atmosfere, ali i obogaćivanja tla te sprečavanja dezertifikacije. I ovoga puta naš saradnik su bile KJP Sarajevo šume, koje su još jednom omogućile ovu plemenitu misiju s obzirom da smo tokom našeg prošlogodišnjeg kampa na Bjelašnici u saradnji sa ovim preduzećem također sadili drveća na našoj olimpijskoj planini.

Nadamo se da će ovo iskustvo za naše članove biti pouka i poruka da moramo čuvati našu planetu i biti odgovorni prema njoj. Kvalitet života i naša budućnost zavisi od nas samih.

Hvala ekipi bistroa Zdravo na lijepom druženju, saradnji i učenju.

  

Vaši KK BBY i KK Ilidža

Sponzori

  

BC BBY

Na ideju o nastavku tradicije BC BBY došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Vijesti

Kontaktirajte nas

Adresa: Behdžeta Mutevelića 2B, 71000 Sarajevo,Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: info@bc-bby.com

Web: bc-bby.com