Osim košarkaških igara bit će organizovane i zabavne radionice i druženja na našoj planinskoj ljepotici

U nedjelju, 26.juna nastavljene su utakmice u sklopu projekta Minibasket liga i radionice osnovnih škola Općine Centar. Timovi su mješoviti, a igramo prema minibasket propozicijama u dvije kategorije, mini i midi.

Kao što je već poznato, ovaj projekat finansira Evropska unija (EU), sufinansira Općina Centar a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u sklopu Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 – ReLOaD2.

Za naše učesnike smo osim redovnog programa, pripremili i poseban izlet odnosno druženje sa našim kamperima na Bjelašnici. Naime, narednog vikenda u sklopu našeg košarkaškog kampa „Košarka bez granica 2022“ učesnici, osnovci Općine Centar će biti dio našeg programa kampa. Osim košarkaških igara bit će organizovane i zabavne radionice i druženja na našoj planinskoj ljepotici. Na taj način će se naše djevojčice i dječaci upoznati sa načinima rada KK BBY i biti dio jednog posebnog dana sa našim kamperima.

Izlet će biti organiziran u nedjelju 3. jula a KK BBY će organizovati prevoz kao i lunch pakete za djecu.

Vidimo se uskoro!

Vaš KK BBY

Sponzori

  

BC BBY

Na ideju o nastavku tradicije BC BBY došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Vijesti

Kontaktirajte nas

Adresa: Behdžeta Mutevelića 2B, 71000 Sarajevo,Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: info@bc-bby.com

Web: bc-bby.com