Rezultati nisu primarni cilj ali su svakako pokazatelj odličnog rada, a brojke i status naših igrača ove sezone su zaista za pohvalu

Kontinuiran rad, trud i zalaganje uz okolinu koja podržava talenat rezultira naravno, uspjehom. Naš seniorski tim kojeg čine igrači juniorsko-kadetskog statusa godišta 2004. i mlađi, i koji je nastao kao rezultat upravo svega navadenog, dokaz je da se ispravnim pristupom itekako dolazi do željenog cilja.

Oni su rasli zajedno sa našim klubovima i iz godine u godinu zajedno idemo korak dalje. Rezultati nisu primarni cilj ali su svakako pokazatelj odličnog rada, a brojke i status naših igrača ove sezone su zaista za pohvalu.

Ovim putem predstavljamo naš tim uspješnih košarkaša, talentovanih mladih igrača. Nove snage i dalje pristižu i naravno, ovo nije sve. Priča se nastavlja uz već utvrđenu filozofiju rada i ponosni smo na cijeli naš kolektiv.

Uspješan rad je, naravno omogućen i kroz saradnje sa brojnim institucijama koje su nam pružile podršku. Zahvaljujemo se općinama: Ilidža, Novi Grad, Novo Sarajevo, Centar, Stari Grad i Vogošća, kao i Ministarstvu kulture i sporta Kantona Sarajevo i Federalnom ministarstvu kulture i sporta.

Sve naše takmičarske selekcije naše domaće takmičarske utakmice u okviru lige košarkaškog saveza Kantona Sarajevo igrale su i igraju u najboljim mogućim uslovima u KSC Ilidža. Hvala i ovom kolektivu na saradnji.

 

I ove sezone svi su imali pravo na igru. Nastavljamo dalje, još više i još bolje.

 

Vaši KK Ilidža i KK BBY

 

Sponzori

  

BC BBY

Na ideju o nastavku tradicije BC BBY došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Vijesti

Kontaktirajte nas

Adresa: Behdžeta Mutevelića 2B, 71000 Sarajevo,Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: info@bc-bby.com

Web: bc-bby.com