Zadovoljstvo je biti dio pravog spektakla na otvorenom „Kotor 2022“ na Internacionalnom turniru u minibasketu

Nakon još jednog odigranog turnira i divnog putovanja i iskustva za našu djecu ovih dana sumiramo utiske. Zadovoljstvo je bilo biti dijelom pravog spektakla na otvorenom „Kotor 2022“ na Internacionalnom turniru u minibasketu.

Mnogo interesantnih i dinamičnih utakmica, obilazak starog grada i znamenitosti, posjeta muzejima, izlet brodom.. Naša djeca su istinski uživala u upoznavanju grada, novim prijateljstvima i druženjima na moru gdje su se istinski zabavila.

  

  

Zahvaljujemo se posebno organizatoru turnira Goranu Vukoviću, našem prijatelju koji je učinio naš cijeli boravak u Kotoru ugodnim i koji je bio zaista u pravom smislu riječi iskreni domaćin. Također, hvala direktoru Resurnog centra "Dr. Peruta Ivanović", Moskov Neđi, gdje su naša djeca bila smještena, ljubaznoj Mirjani i našoj kuharici Petri.

Naravno, posebno nam je zadovoljstvo bilo upoznati se i razgovarati sa potpredsjednikom Općine Kotor gospodinom Sinišom Kovačevićem. Sigurni smo da će Kotor sa ovakvim ljudima ići velikom brzinom naprijed. Čovjek koji je i sam bio sportista i koji razumije potrebe mladih koji vole košarku u Kotoru i kojeg očekujemo u Sarajevu.

Veliki pozdrav za naše prijatelje iz Slovenije, Srbije, Italije i Crne Gore. Mi smo zaista sa našom djecom uživali u Kotoru i hvala vam i naše ime i u ime naše djece.

 

Vaš KK BBY

 

Sponzori

  

BC BBY

Na ideju o nastavku tradicije BC BBY došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Vijesti

Kontaktirajte nas

Adresa: Behdžeta Mutevelića 2B, 71000 Sarajevo,Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: info@bc-bby.com

Web: bc-bby.com