Sa djecom Novog Sarajeva ćemo imati priliku družiti se 17. septembra 2021. na Vilsonovom šetalištu u sklopu Porodičnog dana Općine Novo Sarajevo, čiji smo učesnici bili i ranije

Kao što smo najavili, ove sezone KK BBY ponovo će realizovati naš popularni projekat Minibasket i Unobasket košarkaške radionice i takmičenja. Projekat je namjenjen učenicima osnovnih škola sa područja Novog Sarajeva uzrasta od 1. do 5. razreda. U periodu od septembra do decembra tekuće godine oni će u SD „Goran Čengić“ imati priliku trenirati i učiti o osnovama košarke.

Tim povodom, direktor KK BBY Admir Sakoč potpisao je ugovor o finansiranju projekta sa načelnikom općine, dr. Hasanom Tanovićem. Raduje nas činjenica da je naš projekat i ove godine Općina Novo Sarajevo podržala i ukazala nam povjerenje.

Uspješna realizacija naših radionica proteklih godina nam je donijela najveće ocjene za uspješnu realizaciju od strane općine, te ćemo se potruditi da tako bude i ove godine. Učesnici projekta, početnici u košarci danas su naši stalni članovi i potencijalne buduće košarkaške zvijezde. Ne sumnjamo da će tako biti i sa mališanima koji će nam se ove jeseni pridružiti. Osim druženja, učenja, takmičenja svi učesnici će, kao i uvijek na poklon dobiti sportsku opremu projekta.

DSC 4086 01
DSC 4092 01
DSC 4139 01
DSC 4216 01

Sa djecom Novog Sarajevo ćemo imati priliku družiti se 17. septembra 2021. na Vilsonovom šetalištu u sklopu Porodičnog dana Općine Novo Sarajevo, čiji smo učesnici bili i ranije. Pridružite nam se na mjestu druženja i veselja i saznajte sve potrebne informacije o projektu i klubu na jednom mjestu.

Budite dio naše atmosfere i pridružite se ekipi KK BBY!

Čekamo vas!

Vaš KK BBY

Sponzori

  

BC BBY

Na ideju o nastavku tradicije BC BBY došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Kontaktirajte nas

Adresa: Behdžeta Mutevelića 2B, 71000 Sarajevo,Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: info@bc-bby.com

Web: bc-bby.com