Obradovat ćemo sve djevojčice i dječake osnovnoškolskog uzrasta ove općine jer su naše radionice dostupne svima

Objavljujemo radosnu vijest za sve naše članove škola košarke sa područja Općine Novo Sarajevo. Mali i veliki košarkaši, početnici i oni iskusni slijede naša poznata druženja! U narednoj sezoni nastavljamo košarkaške radionice u SD Goran Čengić!

 

Vikend druženja, takmičenja, zajedničke proslave i nova poznanstva najmlađih – sve je to krasilo naše treninge.

 

Zalaganja, uporan rad kroz godine, kao i profesionalni pristup još jednom su prepoznati od strane ove općine.

 

Projekat koji je uspješno realiziran 2018. i 2019. godine i koji je postao prepoznatljiv u cijeloj regiji ponovo će biti organiziran za našu malu raju i u 2021. Obradovat ćemo sve djevojčice i dječake osnovnoškolskog uzrasta ove općine jer su naše radionice dostupne svima.

 

 

Ovaj projekat je od strane  općine Novo Sarajevo ocijenjen sa najvećom mogućom ocjenom, odnosno dobili smo najveći broj bodova, što nas posebno raduje i što je za nas jako značajno.

 

Rezultat je to prije svega mnogo ljubavi prema djeci Novog Sarajeva. Mi ćemo se truditi našu ocjenu opravdati. Očekuje nas mnogo lijepih stvari, druženja, takmičenja, nagrada. Osim u sportskoj dvorani, družit ćemo se na porodičnom danu na Vilsonovom šetalištu, gdje smo donosili posebnu atmosferu i imali veliki odziv mladih košarkaša.

 

 

Zahvaljujemo se Općini Novo Sarajevo i općinskom načelniku Hasanu Tanoviću što su ponovo prepoznali baš nas kao ozbiljnog partnera koji je u stanju uraditi nešto lijepo i pozitivno za matičnu općinu našeg kluba.

 

Napravite sa nama svoje prve košarkaške korake a mi ćemo se pobrinuti za još jednu nezaboravnu sezonu naših i vaših košarkaških radionica.

  

Vaš KK BBY

 

FINALNI-DAN-1
FINALNI-DAN-10
FINALNI-DAN-11
FINALNI-DAN-12
FINALNI-DAN-15
FINALNI-DAN-16
FINALNI-DAN-17
FINALNI-DAN-18
FINALNI-DAN-19
FINALNI-DAN-20
FINALNI-DAN-21
FINALNI-DAN-22
FINALNI-DAN-3
FINALNI-DAN-4
FINALNI-DAN-5
FINALNI-DAN-6
FINALNI-DAN-7
FINALNI-DAN-9

Sponzori

  

BC BBY

Na ideju o nastavku tradicije BC BBY došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Kontaktirajte nas

Adresa: Behdžeta Mutevelića 2B, 71000 Sarajevo,Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: info@bc-bby.com

Web: bc-bby.com