U Gradskoj Areni Zenica takmičit će se košarkaške generacije 2008. godište i mlađe. Naš KK BBY pozvan je i rado smo se odazvali ovom turniru.

U subotu i nedjelju, 5. i 6. septembra bit će održan IV Tradicionalni turnir prijateljstva „Gradu s ljubavlju“ u organizaciji KK Vukovi iz Zenice.

U Gradskoj Areni Zenica takmičit će se košarkaške generacije 2008. godište i mlađe. Naš KK BBY pozvan je i rado smo se odazvali ovom turniru.

Bit će ovo prilika za takmičenja i aktivnosti koji su nam svima toliko nedostajali u proteklom periodu. S obzirom da su naše sportske aktivnosti i treninzi ograničeni, te je takmičarska sezona pred nama još uvijek neizvjesna, turnir će pružiti mogućnosti druženja, takmičenja i novih prilika i poznanstava sa košarkašima iz drugih klubova. 

Na turniru će, između ostalih nastupiti ekipe KK Vukovi, OKK Čelik, KK Kengur, OKK Abeceda, KK Jumper, Turbina Jablanica, Lokomotiva Mostar, Pepi Sport Mostar, Lavovi Brčko, Lions Tuzla, Novi Travnik, Orlovik Žepče, Spartans Živinice..

Osim utakmica bit će organizovan i all star meč kao i takmičenja u tricama i slobodnim bacanjima. Za svako takmičenje treneri će birati po jednog igrača iz ekipe.

 

Radujemo se novim prilikama i druženjima!

 

Vaš KK BBY

Sponzori

  

BC BBY

Na ideju o nastavku tradicije BC BBY došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Kontaktirajte nas

Adresa: Behdžeta Mutevelića 2B, 71000 Sarajevo,Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: info@bc-bby.com

Web: bc-bby.com